Hur lycklig kan man bli innan man spricker?

Jaha, vart börjar man när man har haft en av de bästa kvällarna i sitt liv? Från början kanske. Jag var tidig och han var lite sen så jag gick in och beställde nåt att dricka och satte mig ner, och det tog inte så lång tid innan han kom. Han var riktigt fin, och luktade gott. Sånt är viktigt. Han gick och beställde en öl och kom och satte sig sen.

Vi pratade hela kvällen. Jag hade varit så orolig, i onödan, för pinsamma tystnader, vilket är bland det värsta jag vet men det uppstod inte en enda sån.  Vi käkade gott, drack gott och sen undrade han om jag ville med när han skulle ut med hunden. Visst, why not? Vi tog en taxi hem till honom, gick ut med hunden och sen satte vi oss och kollade på film. När den var slut blev det ännu en promenad med vovven sen satt vi båda och gäspade ikapp i soffan så jag frågade om jag skulle åka hem så han fick sova men han sa att det gick han inte med på. Nehej, då var det väl bara för Lilith att sova kvar då. 😀 Fick låna en tröja att sova i och det är något speciellt med att sova i killars tröjor, speciellt när den luktar som de gör. Eller ja, sova var väl att ta i, jag har väl sovit sisådär 20 minuter eller 0, vet inte om jag slumrade till en stund vid halv sex i morse.

Kalle var snäll nog att komma och hämta mig så nu sitter jag här hemma, med ett leende på läpparna och en mugg starkt kaffe. Han vill träffas igen, och jag behöver inte fundera en sekund på hur jag vill göra. Klart att jag vill träffa honom igen! Så nästa gång båda är barnlediga ska vi träffas. Synd bara att det inte är förens om två helger, men man får göra det bästa av situationen. Det här kan vara början på något riktigt bra.

Varje gång
(Visited 28 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com