Advertisements

Jaha, vart börjar man när man har haft en av de bästa kvällarna i sitt liv? Från början kanske. Jag var tidig och han var lite sen så jag gick in och beställde nåt att dricka och satte mig ner, och det tog inte så lång tid innan han kom. Han var riktigt fin, och luktade gott. Sånt är viktigt. Han gick och beställde en öl och kom och satte sig sen.

Vi pratade hela kvällen. Jag hade varit så orolig, i onödan, för pinsamma tystnader, vilket är bland det värsta jag vet men det uppstod inte en enda sån.  Vi käkade gott, drack gott och sen undrade han om jag ville med när han skulle ut med hunden. Visst, why not? Vi tog en taxi hem till honom, gick ut med hunden och sen satte vi oss och kollade på film. När den var slut blev det ännu en promenad med vovven sen satt vi båda och gäspade ikapp i soffan så jag frågade om jag skulle åka hem så han fick sova men han sa att det gick han inte med på. Nehej, då var det väl bara för Lilith att sova kvar då. 😀 Fick låna en tröja att sova i och det är något speciellt med att sova i killars tröjor, speciellt när den luktar som de gör. Eller ja, sova var väl att ta i, jag har väl sovit sisådär 20 minuter eller 0, vet inte om jag slumrade till en stund vid halv sex i morse.

Kalle var snäll nog att komma och hämta mig så nu sitter jag här hemma, med ett leende på läpparna och en mugg starkt kaffe. Han vill träffas igen, och jag behöver inte fundera en sekund på hur jag vill göra. Klart att jag vill träffa honom igen! Så nästa gång båda är barnlediga ska vi träffas. Synd bara att det inte är förens om två helger, men man får göra det bästa av situationen. Det här kan vara början på något riktigt bra.

Varje gång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.