Advertisements

Igår var jag helt död, och skulle lägga mig tidigt. Inte så konstigt när man inte sovit på över ett dygn. Kalle och jag var iväg och veckohandlade och det var det enda jag gjorde. Sen låg jag och slappade i soffan med mina serier och väntade på att det skulle bli dags att gå och lägga sig.

Jag sitter där och har det bra och då plingar mobilen till. Det är han som hör av sig och undrar om jag vill komma och sova hos honom. Behöver han ens fråga? Klart att jag vill. Så det var den tidiga kvällen det. 🙂 Han är lite tidsoptimist så när han sa att han kommer innan klockan åtta så visste jag att det skulle dröja tills lite efter klockan åtta. Vilket det gjorde.

Vi åkte och handlade käk och sen hem till honom. Vi kollade på film och myste i soffan tills vi gick och lade oss, Lilith var helt död och det fanns inget just då som var så skönt som att få lägga sig. Visst, jag hade kunnat stannat hemma och lagt mig tidigt, men kom igen. Klart jag hellre tillbringar kvällen med honom. Lite sömnbrist har ingen dött av. Så det var tack och god natt på en gång typ, vi låg och småpratade lite bara och jag kliade honom på ryggen, något både han och jag tycker om. Han älskar när jag ligger och drar med naglarna över ryggen och själv tycker jag att det är otroligt avslappnande att göra det.

Idag är det hämta matkassen som gäller när Kalle har slutat jobbet. Vilket betyder att innan dess måste jag ha rensat kylen så att allt får plats. Jag har även ett paket att hämta ut som vi tänkte passa på att göra samtidigt. Jag skulle ha gjort det i går när vi var och veckohandlade men då var paketutlämningen stängd så att jag får ta det idag istället. Sen idag blir det tidigt i säng för idag är det ingen tvekan om att jag ska sova hemma. Han får hem sina barn idag så då blir det inget träffas. Det är alldeles för tidigt för att blanda in barnen i det hela. Det får vänta tills vi ser om det finns nånting där, nånting att bygga nånting på. Det dröjer ett tag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.