Advertisements

Och så kom det igen, smset man inte vill ha. Leo hade ont i huvudet och mådde illa messade han om vid tre igår. Det var bara att packa ihop och gå hem. Men innan dess hann jag med en hel del på jobbet, ett möte på Komvux och att så klart messa med han. Så fort mobilen plingar till så ler jag. Fjärilarna i magen bara fortsätter. Han vill att vi ska träffas nästa helg när båda är barnlediga, vi är ju det samtidigt, och det säger jag inte nej till. Jag önskar bara att vi inte skulle behöva vänta så länge men det finns inte mycket annat att göra åt saken. Både han och jag har ju barnen så det är vänta som gäller.

Idag tänkte jag passa på att få lite tvätt och städning fixat när jag ändå är hemma hela dagen. Jag brukar ju bara ta det mest nödvändiga på vardagar och så städar jag på helgen, men det hann jag ju inte med i helgen som var. Så jag tänkte göra det idag, en del av det i alla fall. Tänkte även träna, det är ännu viktigare de dagar jag vabbar för då blir det att man rör på sig så lite. På jobbet rör jag ju på mig en hel del, i snitt 12 000 steg om dagen. Men när man är hemma, även om man går runt och städar, blir det ju mycket färre steg.

Det återstår att se om jag kan jobba i morgon, det beror på hur Leo mår. Han piggnade på sig igår kväll och åt glatt till middag, men han sover fortfarande trots att han gick och lade sig tidigt så jag har noll koll än så länge på hur det kan tänkas bli.

Går konstant omkring med ett leende på läpparna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.