Vab och fjärilar i magen

Och så kom det igen, smset man inte vill ha. Leo hade ont i huvudet och mådde illa messade han om vid tre igår. Det var bara att packa ihop och gå hem. Men innan dess hann jag med en hel del på jobbet, ett möte på Komvux och att så klart messa med han. Så fort mobilen plingar till så ler jag. Fjärilarna i magen bara fortsätter. Han vill att vi ska träffas nästa helg när båda är barnlediga, vi är ju det samtidigt, och det säger jag inte nej till. Jag önskar bara att vi inte skulle behöva vänta så länge men det finns inte mycket annat att göra åt saken. Både han och jag har ju barnen så det är vänta som gäller.

Idag tänkte jag passa på att få lite tvätt och städning fixat när jag ändå är hemma hela dagen. Jag brukar ju bara ta det mest nödvändiga på vardagar och så städar jag på helgen, men det hann jag ju inte med i helgen som var. Så jag tänkte göra det idag, en del av det i alla fall. Tänkte även träna, det är ännu viktigare de dagar jag vabbar för då blir det att man rör på sig så lite. På jobbet rör jag ju på mig en hel del, i snitt 12 000 steg om dagen. Men när man är hemma, även om man går runt och städar, blir det ju mycket färre steg.

Det återstår att se om jag kan jobba i morgon, det beror på hur Leo mår. Han piggnade på sig igår kväll och åt glatt till middag, men han sover fortfarande trots att han gick och lade sig tidigt så jag har noll koll än så länge på hur det kan tänkas bli.

Går konstant omkring med ett leende på läpparna
(Visited 61 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com