Eventuellt lite barnledig

Dagarna rullar på med jobb och hem och allt annat. Jag har svårt att få in nån rutin med att blogga på vardagarna eftersom att jag inte hinner före jobbet, och efter är det ändå så mycket som ska göras. När jag väl är klar med allt är jag så trött att jag lägger mig i sängen med en bok och då har jag helt enkelt glömt det. Det är så mycket enklare när man är hemma. Då går jag upp och fixar kaffe sen sätter jag mig vid datorn.

Det har inte hänt så mycket i veckan. Vi har, äntligen, plockat undan allt julpynt. Det har helt enkelt inte funnits tid till det innan eftersom det tar några timmar, när Maja hjälper till, och hon har varit så upptagen så torsdag var första dagen som vi hade tid till det. Och sen lagade Maja mat också. Så himla skönt att slippa.

Idag har Maja bortamatch i Katrineholm så då missar vi den. De bilar som åker är ju fulla med barn så då finns det inte plats till oss. Sen ska hon sova hos en kompis så hon åker nog dit direkt efter matchen eftersom att det är på väg hem. Så Kalle funderar på att eventuellt ta Leo över natten så då blir det bara Lilith och katterna. Det är ju lite synd att han har sina barn annars hade jag åkt dit och kramats lite.

Det rullar på med honom. Vi håller kontakten under dagarna, men det blir ju inte så mycket eftersom han jobbar med händerna. Men lite då och då trillar det in ett meddelande och Lilith ler med hela ansiktet. Det finns inget bättre än att få ett ”god morgon, har du sovit gott?”. Då blir hela dagen bra. Lilith känner sig som en fjortis.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com