Advertisements

Dagarna rullar på med jobb och hem och allt annat. Jag har svårt att få in nån rutin med att blogga på vardagarna eftersom att jag inte hinner före jobbet, och efter är det ändå så mycket som ska göras. När jag väl är klar med allt är jag så trött att jag lägger mig i sängen med en bok och då har jag helt enkelt glömt det. Det är så mycket enklare när man är hemma. Då går jag upp och fixar kaffe sen sätter jag mig vid datorn.

Det har inte hänt så mycket i veckan. Vi har, äntligen, plockat undan allt julpynt. Det har helt enkelt inte funnits tid till det innan eftersom det tar några timmar, när Maja hjälper till, och hon har varit så upptagen så torsdag var första dagen som vi hade tid till det. Och sen lagade Maja mat också. Så himla skönt att slippa.

Idag har Maja bortamatch i Katrineholm så då missar vi den. De bilar som åker är ju fulla med barn så då finns det inte plats till oss. Sen ska hon sova hos en kompis så hon åker nog dit direkt efter matchen eftersom att det är på väg hem. Så Kalle funderar på att eventuellt ta Leo över natten så då blir det bara Lilith och katterna. Det är ju lite synd att han har sina barn annars hade jag åkt dit och kramats lite.

Det rullar på med honom. Vi håller kontakten under dagarna, men det blir ju inte så mycket eftersom han jobbar med händerna. Men lite då och då trillar det in ett meddelande och Lilith ler med hela ansiktet. Det finns inget bättre än att få ett ”god morgon, har du sovit gott?”. Då blir hela dagen bra. Lilith känner sig som en fjortis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.