Advertisements

Igår var jag ju riktigt effektiv. Först tränade jag, sen tog jag disk och tvätt och plockade i ordning. Det var på tiden, det har ju inte blivit gjort under hela veckan. Jag har inte haft tid och ork.

Maja åkte till en kompis direkt efter matchen och när den var slut kom Kalle och hämtade Leo, han ville låna honom över natten. Det är sjukt tråkigt hemma när det är bara jag hemma, men Leo älskar att sova hos Kalle så det går före mina känslor av att vara ensam hemma. Så till slut var det bara jag och katterna kvar hemma. Vid åtta kröp jag ner i sängen med en bok och sen somnade jag väl runt klockan elva.

Samtidigt som jag låg och läste låg jag och messade med honomHan gör mig så glad bara genom att finnas till. Så fort mobilen plingar till så ler jag, innan jag ens sett vem det är. Lilith känner sig som en fjortis. Men de där fjärilarna i magen, de är riktigt sköna. Vi låg och messade lite om nästa helg och det känns som det är en evighet dit. En hel, lång arbetsvecka ska avklaras först.

Nu har jag kommit på varför det är så kallt i sovrummet så att man måste tända ljus för att få upp värmen. Hela vänster sida av lägenheten är kall. Elementen är iskalla på vänster sida så jag får ringa och felanmäla i veckan som kommer. Sen kanske jag slipper att sova i hoodie och sockor för att det är så kallt.

Idag blir det först träna sen tvätta. Sen nån gång ska vi åka och veckohandla också och efter det ska Kalle färga mitt hår. Det är ju så sjukt tråkigt och jag känner inte alls för det men det måste ju bli gjort. Det känns skönt när det är avklarat sen och det börjar verkligen se hemskt ut med en gigantisk utväxt.

Jippi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.