Barnledig, fjärilar i magen och kallt hemma

Igår var jag ju riktigt effektiv. Först tränade jag, sen tog jag disk och tvätt och plockade i ordning. Det var på tiden, det har ju inte blivit gjort under hela veckan. Jag har inte haft tid och ork.

Maja åkte till en kompis direkt efter matchen och när den var slut kom Kalle och hämtade Leo, han ville låna honom över natten. Det är sjukt tråkigt hemma när det är bara jag hemma, men Leo älskar att sova hos Kalle så det går före mina känslor av att vara ensam hemma. Så till slut var det bara jag och katterna kvar hemma. Vid åtta kröp jag ner i sängen med en bok och sen somnade jag väl runt klockan elva.

Samtidigt som jag låg och läste låg jag och messade med honomHan gör mig så glad bara genom att finnas till. Så fort mobilen plingar till så ler jag, innan jag ens sett vem det är. Lilith känner sig som en fjortis. Men de där fjärilarna i magen, de är riktigt sköna. Vi låg och messade lite om nästa helg och det känns som det är en evighet dit. En hel, lång arbetsvecka ska avklaras först.

Nu har jag kommit på varför det är så kallt i sovrummet så att man måste tända ljus för att få upp värmen. Hela vänster sida av lägenheten är kall. Elementen är iskalla på vänster sida så jag får ringa och felanmäla i veckan som kommer. Sen kanske jag slipper att sova i hoodie och sockor för att det är så kallt.

Idag blir det först träna sen tvätta. Sen nån gång ska vi åka och veckohandla också och efter det ska Kalle färga mitt hår. Det är ju så sjukt tråkigt och jag känner inte alls för det men det måste ju bli gjort. Det känns skönt när det är avklarat sen och det börjar verkligen se hemskt ut med en gigantisk utväxt.

Jippi!
(Visited 46 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com