Trötthet, sovmorgon och skola

Jag var så trött igår att jag var på väg att somna i soffan. Men precis då kom Kalle och det var dags att åka och handla. Som alltid, oavsett hur mycket jag handlar, gick det på runt 300 kr, det är nån magisk summa som jag alltid hamnar på.

Efter handlingen åkte vi hem igen och Kalle följde med upp för att färga mitt hår, det var verkligen på tiden att jag fick tummen ur och köpte hårfärg. Jag hade världens utväxt. Men nu är det fixat och jag är lika svarthårig som alltid och alla små, gråa hår är borta. Jag skyller alltid på barnen för det gråa, det första dök upp i samband med att jag blev gravid med Maja.

Varken Kalle eller jag hade lust att laga mat så vi åkte till Burger King. Det får man göra ibland. Vi skulle ändå bara ätit köttbullar, för jag orkade inte göra nåt mer avancerat än det.

Resten av kvällen tillbringades i sängen med en bok. Jag var så sjukt trött att jag gick och lade mig innan Leo och låg och lyssnade med ett öra så att han kom i säng när han skulle och sen slocknade jag totalt.

Idag är första dagen för studier, jag fick ju min studieplan godkänd förra veckan. Fördelen med det är att alarmet ringer 30 minuter senare än när jag jobbar. Att starta veckan med en liten sovmorgon är inte fy skam. Idag ska vi bland annat skriva ett personligt brev till våran lärare. Urk, jag hatar sånt. Jag vet aldrig vad jag ska skriva. Jag får utgå ifrån det jag skrev i svenskan.

Då kickar vi igång veckan
(Visited 49 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com