Advertisements

Jag var så trött igår att jag var på väg att somna i soffan. Men precis då kom Kalle och det var dags att åka och handla. Som alltid, oavsett hur mycket jag handlar, gick det på runt 300 kr, det är nån magisk summa som jag alltid hamnar på.

Efter handlingen åkte vi hem igen och Kalle följde med upp för att färga mitt hår, det var verkligen på tiden att jag fick tummen ur och köpte hårfärg. Jag hade världens utväxt. Men nu är det fixat och jag är lika svarthårig som alltid och alla små, gråa hår är borta. Jag skyller alltid på barnen för det gråa, det första dök upp i samband med att jag blev gravid med Maja.

Varken Kalle eller jag hade lust att laga mat så vi åkte till Burger King. Det får man göra ibland. Vi skulle ändå bara ätit köttbullar, för jag orkade inte göra nåt mer avancerat än det.

Resten av kvällen tillbringades i sängen med en bok. Jag var så sjukt trött att jag gick och lade mig innan Leo och låg och lyssnade med ett öra så att han kom i säng när han skulle och sen slocknade jag totalt.

Idag är första dagen för studier, jag fick ju min studieplan godkänd förra veckan. Fördelen med det är att alarmet ringer 30 minuter senare än när jag jobbar. Att starta veckan med en liten sovmorgon är inte fy skam. Idag ska vi bland annat skriva ett personligt brev till våran lärare. Urk, jag hatar sånt. Jag vet aldrig vad jag ska skriva. Jag får utgå ifrån det jag skrev i svenskan.

Då kickar vi igång veckan

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.