Advertisements

Jaha, inte hann jag vara länge på jobbet idag inte. Jag fick sms ifrån Leo om att han mådde riktigt dåligt så det var bara att göra klart det jag höll på med och gå hem. Jag är så sjukt trött på VAB. Och just idag när jag skulle behöva vara i skolan också. Jag körde fast direkt när jag öppnade matteboken. Som tur är så har jag en väldigt smart dotter så hon får försöka förklara för mig hur fan det funkar och vad jag ska göra.

Vi har ju utvecklingssamtal på korttids i eftermiddag också, något som redan blivit ombokat en gång, så det ska vi gå på. Lite beroende på hur Leo mår. Just nu sover han, så jag får se när han vaknar. Han är genomförkyld så förhoppningsvis orkar han sitta med. Det är ju inte så jobbigt och går ju rätt fort.

Så istället för att jobba fick jag gå hem klockan nio. Jag passade på när jag kom hem att ringa och felanmäla att elementen i ena halvan av lägenheten är iskalla, självklart den sidan av lägenheten där mitt sovrum finns. Jag får sova med pyjamasbyxor, hoodie och sockor, trots tända ljus. Så förhoppningsvis kommer de redan idag och fixar det för jag är så förbannat trött på att frysa när jag ska sova.

Jag hade tänkt att träna när jag kom hem, men eftersom Leo sover vill jag inte föra en massa oväsen. Jag har ju tvn på rätt högt när jag tränar eftersom den måste överrösta crosstrainern som låter en del. Istället ska jag roa mig med att köra en maskin med disk och sen tvätta några maskiner. Typ tre stycken. Jag vet ju att roa mig kungligt när jag är hemma och vabbar.

Ingen mjukstart här inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.