Sjukstuga, plingande mobil och pingviner i sovrummet

Leoskrutt är riktigt hängig. Men han orkade med att vi åkte på utvecklingssamtalet på korttids. Vi har ju redan bokat om det och en ny genomförandeplan måste göras så det var bara att åka och se glad ut.

När vi kom hem ringde jag mamsen och pratade lite samtidigt som jag fixade mat. Vi skulle ätit fläskkotletter men Leo är inte överförtjust i kött och jag ville att han skulle äta så vi åt köttbullar istället. Då åt han i alla fall även om det inte var mycket. Så kan vi äta kotletter idag istället.

Efter maten slängde jag mig i soffan och kollade senaste avsnitten av Vanderpump Rules och Teen Mom 2. Det är mina guilty pleasures som jag bara måste se. När de var slut blev det sängen och en bok.

Och hela dagen och kvällen plingade mobilen och det var han, även under arbetstid tog han sig tiden att svara. Han gör mig så ofantligt glad bara genom att existera. När mobilen plingar så ler jag stort med hela ansiktet. För att inte tala om när jag är hemma hos honom. Då räcker det med att han kommer in i rummet efter att han varit ute med hunden för att jag ska känna av fjärilarna i magen och hur leendet bara blir större och större.

Jag höll mig vaken lite senare än vanligt för att vakna senare och få lite sovmorgon. Det funkade sådär. Jag vaknade första gången klockan sex men lyckades somna om och sov till klockan åtta. Då kände jag direkt att jag inte skulle kunna somna om och gick upp och satte på kaffet.

Idag tänkte jag plugga lite, jag tror att jag fattar på ett ungefär vad jag ska göra. Och resten hjälper Maja mig med i eftermiddag innan träningen. Sen ska jag träna och tvätta. Sånt som alltid behöver göras. Skulle egentligen behöva dammsuga också men vi får se hur det blir med den saken.

Jag väntar fortfarande på att de ska komma och fixa elementen. De kom inte igår så jag fick ännu en gång sova i hoodie och sockor. Nog för att jag är frusen av mig men det ska inte behövas bara för att det är kallt och noll värme i elementen. Det skulle inte förvåna mig om jag såg en pingvin eller två i sovrummet när jag ska sova.

Yes I do!
(Visited 13 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com