Advertisements

Igår blev en rätt lugn dag. Telefonen ringde i ett så jag tycker inte att jag gjorde så mycket annat än pratade i telefon. Jo, jag tvättade också, måste ha rena kläder till helgen. Nu är i stort sett alla tvättkorgar tomma, bara en där det är lite i men får inte ihop en full maskin. Så det var en rätt så lugn och skön dag.

Rasmus och JO skulle ha kommit förbi och hjälpt mig med matten, de tal jag inte fixade, men Rasmus’ tåg blev stående så vi tar det idag istället. Då kommer JO direkt efter jobbet och hjälper mig. De flesta tal fixade jag själv men några körde jag rejält fast på. Där behöver jag nån som sätter sig ner med mig och hjälper mig att förklara hur jag ska tänka.

Leo var mycket piggare igår, men ville ha honom hemma en dag till för att vara säker på att han orkar skolan. Men i  morgon blir det skola för honom och jobb för mig. Jag vågar inte tänka på hur mycket som ligger och väntar på mig när jag kommer tillbaka, det brukar att vara rejäla högar. Men då kommer jag inte att vara rastlös i alla fall. Uttråkad kommer jag däremot att vara för att jag hatar avregistreringar. Visst, några stycken är ok att göra, men oavbrutet i sex timmar? Nej, där är gränsen passerad för länge sen.

Jag vet inte riktigt än hur helgen ser ut, han skulle återkomma om vilken dag det passar att jag kommer över. Så allt sånt jag brukar göra på helgen, som att bädda rent, tänkte jag passa på att göra idag. I morgon är jag hemma lite halvsent eftersom att jag ska fixa naglarna efter jobbet och det tar ca 2 timmar, och så ska jag ta mig hem också med bussar som inte går speciellt ofta, så då lär jag inte hinna. Och lördag åker jag ju eventuellt till honom så då lär jag inte heller hinna. Så istället för att behöva ta allt på måndag tänkte jag ta det idag istället så är det gjort och det spelar då inte så stor roll vilken dag jag åker till honom.

När man avregistrerar i sex timmar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.