Advertisements

Ja men gud så roligt att vakna strax efter klockan fyra och inte kunna somna om, det här kommer att bli en lång dag. Ännu mindre kul var att jag hade ett meddelande från min nageltjej om att hon hade en läkartid och inte kunde idag. Sånt vet man väl innan klockan tio kvällen innan? Får se om hon kan när jag föreslog, enda tiden jag kan, annars får jag väl åka ut till Tuna Park och fixa dem fastän jag helst inte vill fixa dem där.

Jag pratade med han igår och jag ska dit på lördag. I morgon. Och hela jag längtar sönder efter att få krypa upp i soffan med honom och bara mysa. Vilket är precis vad vi ska göra. Jag vet inte om jag skulle ta med en film vi skulle kolla på, i såna fall blir det senaste Halloween som jag verkligen, verkligen vill se men inte vågar kolla på själv för att Lilith är en fegis. Ska jag kolla på skräck vill jag ha nån att krypa nära, bonus om vi även sover ihop efteråt så nån kan gå upp och tända lampan åt mig. 🙂

Jag vet inte riktigt vad jag ska roa mig med innan jag går till jobbet. Så här tidigt är det ingen mening med att göra sig i ordning och ge sig iväg för det är ändå larmat ett tag till. Jag ska koka ägg att ta med mig och göra mig i ordning men det tar ju inte så lång tid. Jag kommer att vara helt död i eftermiddag.

Trollen åker till K idag så att jag kommer att komma hem till total tystnad. Jag gillar det inte alls som ni vet vid det här laget. Jag har mycket hellre trollen hemma än är barnledig. Det är sällan jag har behov av att vara ensam. Det lilla behovet får jag tillfredsställt om kvällen när jag kryper ner i sängen med en bok. Men visst, vissa saker är ju lättare att göra när man är barnledig, som att sova borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.