Advertisements

Fy vad slut jag var igår, jag kan ju inte påstå att jag fick mycket nytta gjort på jobbet. Och vid klockan två gav jag upp och flexade ut. Hade ändå inte så mycket att göra. Jag var i valet och kvalet om jag skulle åka ut till Tuna Park och fixa naglarna men jag gick hem istället. Och somnade en timma på soffan, så skönt så. Naglarna kan jag fixa på tisdag.

Efter att jag hade sovit beställde jag kebab som jag käkade medans jag kollade serier. Och när serierna var slut blev det sängen och en bok. Jag var fortfarande helt död så jag somnade tidigt. Och vaknar klockan fyra idag. 🙁 Men efter mycket om och men lyckades jag somna om och vaknade klockan sju, lite bättre i alla fall.

Idag ska jag och Kalle veckohandla. Vi brukar ju göra det på söndagar men han är upptagen i morgon så vi ska göra det idag istället. Jag har hur mycket som helst som behöver handlas så jag kan garantera att det inte kommer att gå på de vanliga ca 300 kr som det brukar kosta.

Sen är det äntligen dags, sen ska jag hem till honom och kramas massor! Vi får se vad vi hittar på. För min del behöver vi inte hitta på nånting alls, det räcker för mig att bara vara med honom och kramas. Då är Lilith nöjd. Jag har varit kramsugen i en vecka nu och som tur är så är han lika kramig som jag är så han klagar inte.

Men innan jag åker ska jag köra en disk och tvätta lite. Tänkte eventuellt hinna med att träna också. Fördelen med att vakna tidigt är att man hinner ju så mycket mer under dagen. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe i lugn och ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.