Advertisements

Men herre jösses vilken bra helg jag har haft. Det räcker alltid med att bara vara i hans sällskap för att vara på bra humör.

I lördags när han kom och hämtade mig köpte vid med mat och åkte hem till honom och käkade till en film innan vi kröp ihop i soffan tillsammans. Han var rätt trött så han slocknade till slut i soffan och det var helt omöjligt att få liv i honom igen. Efter mycket om och men lyckades jag och vi gick och lade oss istället. Ingen var gladare över det än jag som var så sjukt trött eftersom jag hade vaknat så tidigt så jag slocknade rätt fort.

Igår låg vi i soffan hela dagen och hade seriemaraton, vi kollade Prison Break. Jag kan väl inte påstå att det är den bästa serien jag sett men den dög absolut till en söndag när man inte orkar göra något annat. Men det är ju inte direkt nånting jag kommer ladda ner och kolla på.

Han ville att jag skulle sova kvar en natt till och jag var inte sen att säga nej. Däremot var jag tvungen att åka hem och hämta mer medicin och cigg, båda var helt slut. Problemet var att han var upptagen med tvättstugan till sent. Snälla Kalle löste det och både hämtade mig och körde tillbaka mig. Sen var det tillbaka till soffan för några fler avsnitt av Prison Break. Jag var sjukt trött, jag hade vaknat några gånger under natten, så jag var redo för sängen tidigt. Men samtidigt så var det så skönt att ligga nära honom i soffan, på hans axel med hans arm runt mig att jag inte protesterade allt för mycket när klockan var nästan elva på kvällen och han tyckte att vi skulle se ett sista avsnitt.

När vi väl kom i säng var klockan närmare midnatt och jag måste ha somnat direkt för det sista jag minns var att han kom in i sovrummet när jag hade bäddat ner mig och jag sa att det inte fanns någon plats i sängen åt honom för hunden hade lagt sig på hans plats. Sen hörde jag hunden hoppa ner och sen minns jag inget mer. Det är inte likt mig att somna så fort, speciellt inte i ett tyst sovrum. Jag har sjuka problem med att somna när det är tyst, jag har ju alltid tvn igång, och han har ingen tv i sovrummet. Konstiga människa.

Typ kvart över fem ringde det första alarmet i morse, som vi båda ignorerade haha. När det andra alarmet ringde klev vi upp och sen rullade allt på. Han fixade kaffe, gick ut med hunden och hämtade sista tvätten i tvättstugan och sen var det dags att åka. Han släppte av mig här hemma innan han åkte till jobbet och det första jag gjorde när jag kom hem var att fixa kaffe. Eftersom vi båda är så sega på morgonen, han mer än jag, hinner jag inte med kaffe innan vi åker. Han tar med sig kaffet i termos till jobbet. Så kaffe är ett måste så fort jag kommit hem.

Idag ska det pluggas och sen ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Efter jobbet kommer Kalle och hämtar mig och så ska vi åka och hämta matkasse. Jag skulle behöva köra en maskin med sängkläder men vi får se om jag tar det efter matkassen eller sparar det tills i morgon. En disk behöver jag köra i alla fall. Sen lär det bli tidigt i säng för att jag är helt slut. Och jag längtar redan tills om två helger när jag får träffa honom igen. Fy fan vad han gör mig lycklig bara genom att finnas till.

Dagens nöje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.