Advertisements

Igår slutade jag vid lunch och åkte ner på stan och fixade naglarna. Det var verkligen på tiden för mina såg hemska ut. Nu är det back to black igen och som jag har saknat det. Efteråt gick jag till studiehallarna och fick hjälp att komma vidare i matten, jag ska dit idag också. Sen kanske jag äntligen kan skriva testet jag ligger efter med. Jag borde helt klart ha startat på nivå tre istället för nivå fyra.

Jag hörde ingenting ifrån honom igår, så det lär jag nog inte göra mer. 🙁 Jag får bara inte ihop det i mitt huvud. Han ville att jag skulle sova kvar från söndag till måndag, och nånstans mellan då och måndag bestämmer han sig för att han inte vill ha mer mig med att göra? Men det är bara att gilla läget och gå vidare. Som tur var hade vi inte kommit så långt än så det är bara att bryta ihop och gå vidare. Nu vet jag hur det ligger till, inget svar är också ett svar. Och ett kraftfullt sådant.

Kvällen blev lugn. Jag kröp i säng runt sju med boken och somnade strax efter att Leo gått och lagt sig. Jag ville bara sova bort dagen. För just nu suger det rätt rejält att inte höra av honom nånting. Jag tyckte ju faktiskt om honom, och alla som känner mig vet hur glad han gjorde mig. Så jag ville bara fly en stund (vi fick aldrig bukt med flyktbeteendet i DBT) och vad passar då bättre än att sova?

Sov som en kratta i natt med flera uppvak. Så jag kände mig inte speciellt pigg när alarmet ringde klockan sex men det var bara att gå upp och starta kaffebryggaren. Det lär gå åt mycket kaffe idag för jag är inte det minsta utsövd.

Jag ska som sagt till studiehallen idag, jag håller på med geometri och Pythagoras sats, ingen favorit, så jag behöver lite hjälp på vägen. Efter det är det till jobbet som gäller, och sen hem. Skulle ha tränat idag men jag har sån mensvärk så det är bara att glömma. Inte en chans att jag ställer mig på crosstrainern idag.

Back to black

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.