Advertisements

Så kom då det jag visste skulle komma; meddelandet ifrån honom om att han inte tycker det känns rätt och inte vill träffas mer. Jag visste ju att han inte ville det eftersom jag inte hörde av honom på två dagar, och ändå gjorde det ont att läsa. Men jag uppskattar att han var ärlig och sa att han inte kände att det kunde leda nånstans, då slapp jag slösa mer tid på nåt som var döfött. Men nog gjorde det ont som fan att läsa ändå.

Jag åkte ner till studiehallarna och satte mig eftersom jag fortfarande tragglade Pythagoras sats, som måste vara nåt av det tråkigaste som finns. Det är alltid nån liten detalj jag missar som gör att jag får hela talet fel. Jag satt där i några timmar sen åkte jag hem igen.

Maja kom hem och peppade på sin mamma lite och hjälpte mig med det sista, mönster och formler, och vips så var jag klar och kan skicka in det idag. Då är det bara vidare till nästa del idag då. Får se om jag åker ner till studiehallarna eller om jag sitter här hemma, det beror på hur mycket jag kör fast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.