Advertisements

Men gud så kul att vakna halv åtta en lördag, sånt gör mig verkligen glad. 🙁

Igår mötte jag upp Leo när han slutade korttids och så handlade vi det som behövdes till helgen. Lite fredagsmys, lördagsgodis, god frukost osv osv. Sånt man måste ha till helgen helt enkelt.

Jag skulle ju tvättat och dammsugit igår men det blev det inget av. Men idag känns det bättre så kanske att jag hinner med det innan vi ska iväg. Idag ska vi nämligen fira pappsen som fyllde år igår. Lillebror och jag har kommit på bästa presenten, som han kommer att få i efterskott eftersom ingen av oss har haft tillgång till en skrivare. Så jag fixar det på jobbet nästa vecka. Eller ja, det var mamsen som föreslog det och lillebror godkände det förslaget när jag hörde av mig till honom. Så det är kanske inte jag och lillebror som ska ha cred för det. Maja har bortamatch idag så hon kan tyvärr inte följa med, det blir bara jag och Leo. Rasmus och JO skulle visst också komma över lite senare, efter att de varit på landet.

Vi lär väl komma hem lagom tills det är dags att laga mat gissar jag på. Sen blir det serier för min del, ligger efter som fan så måste verkligen kolla ikapp innan jag tappar bort var jag är nånstans och hinner glömma vad som har hänt. Så det är väl vad min kväll kommer att gå åt till.

Kalasdags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.