Advertisements

Precis när jag skulle sätta mig och skriva igår ringde mamsen och när vi hade pratat klart var klockan så mycket att det var dags att göra sig i ordning så det blev aldrig något bloggat.

Tjejerna vann sin match borta i Linköping! Med bara sju spelare och mot ett riktigt bra lag så mamman är stolt som fan.

Medans de var iväg tvättade jag. När de kom tillbaka åkte Kalle och jag till Ica Maxi och veckohandlade, ett nödvändigt ont. Men jag skulle ha så lite så det var nästan inte värt åkturen dit. Men nu blev det handlat i alla fall så nu klarar vi oss en vecka till. När vi var klara gick Leo ner och åkte med Kalle till Tuna Park för att skaffa ett nytt sim-kort.

Hans telefon vill ju inte ladda så han har fått låna mina gamla Samsung S5, men hans simkort var för litet så han behövde ett nytt. Kalle passade även på att knycka med sig hans gamla mobil för att se om han kan komma på varför den inte laddar.

När de var klara följde Kalle med upp för en kaffe och vi kom fram till att vi käkar kinamat. Sagt och gjort, vi åkte iväg till Kina och ingen var mer nöjd än Leo för han hade tjatat om det i en vecka nu. Jag var mest bara trött och ville inte laga mat.

När vi väl kom hem hoppade jag i pyjamasbyxor och sen ner i sängen med en bok. Trots medicin hade jag svårt att slappna av och komma till ro så det blev lite halvsent innan jag somnade.

Idag är det plugg som gäller. Får se om jag åker ner till studiehallarna eller om jag lyckas lista ut det själv. Vi håller ju på med grafer, mitt hatobjekt. Jag har verkligen ingen som helst nytta av det i vanliga livet, varken privat eller i jobbet. Därför känns det totalt onödigt att lära sig det.

Efter pluggandet är det dags för jobb. Eftersom jag har plugg halva dagen är det bara fyra timmars jobb som gäller idag, det ska det nog gå att leva med. Men ser ju inte direkt fram emot att avregistrera måste jag ju erkänna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.