Kinamat, plugg och avregistreringar

Precis när jag skulle sätta mig och skriva igår ringde mamsen och när vi hade pratat klart var klockan så mycket att det var dags att göra sig i ordning så det blev aldrig något bloggat.

Tjejerna vann sin match borta i Linköping! Med bara sju spelare och mot ett riktigt bra lag så mamman är stolt som fan.

Medans de var iväg tvättade jag. När de kom tillbaka åkte Kalle och jag till Ica Maxi och veckohandlade, ett nödvändigt ont. Men jag skulle ha så lite så det var nästan inte värt åkturen dit. Men nu blev det handlat i alla fall så nu klarar vi oss en vecka till. När vi var klara gick Leo ner och åkte med Kalle till Tuna Park för att skaffa ett nytt sim-kort.

Hans telefon vill ju inte ladda så han har fått låna mina gamla Samsung S5, men hans simkort var för litet så han behövde ett nytt. Kalle passade även på att knycka med sig hans gamla mobil för att se om han kan komma på varför den inte laddar.

När de var klara följde Kalle med upp för en kaffe och vi kom fram till att vi käkar kinamat. Sagt och gjort, vi åkte iväg till Kina och ingen var mer nöjd än Leo för han hade tjatat om det i en vecka nu. Jag var mest bara trött och ville inte laga mat.

När vi väl kom hem hoppade jag i pyjamasbyxor och sen ner i sängen med en bok. Trots medicin hade jag svårt att slappna av och komma till ro så det blev lite halvsent innan jag somnade.

Idag är det plugg som gäller. Får se om jag åker ner till studiehallarna eller om jag lyckas lista ut det själv. Vi håller ju på med grafer, mitt hatobjekt. Jag har verkligen ingen som helst nytta av det i vanliga livet, varken privat eller i jobbet. Därför känns det totalt onödigt att lära sig det.

Efter pluggandet är det dags för jobb. Eftersom jag har plugg halva dagen är det bara fyra timmars jobb som gäller idag, det ska det nog gå att leva med. Men ser ju inte direkt fram emot att avregistrera måste jag ju erkänna.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com