Advertisements

Hela dagen igår spenderade jag i soffan med serier, det var länge sen jag var så här dålig. Jag frös och tempen låg stadigt på 38,4 när jag i vanliga fall ligger på 36,3. Inte ens febernedsättande fungerade. Att försöka fixa middag var ju bara att glömma trots att vi skulle äta något så enkelt som lax i ugn. Leo fick ta matlåda istället.

Jag spenderade nån timma i telefonen med kusinen tills alla ljud blev för mycket för huvudet, som sprängde, så vi lade på så att jag skulle kunna vila lite istället. Vilket var hopplöst. Hur dålig jag än är kan jag inte vila. Det fick bli lite mer serier istället.

Kalle var snäll nog att handla åt mig tillsammans med Maja efter hennes träning så när hon kom hem fick jag glass, min favorit. Synd då att jag kände absolut noll smak. Men fick i  mig lite i alla fall för det var skönt för halsen. Resten åkte tillbaka in i frysen.

Sov med dubbla täcken, hoodie och sockor och frös i alla fall. Men när jag vaknade idag hade jag i alla fall slutat att frysa, så det är ett framsteg. Däremot kan jag ju inte påstå att jag har så mycket mera ork. Vilken tur då för mig att Kalle kommer hit och hjälper till. Han föreslog det när jag sa att det är nästan så att jag skickar iväg trollen till K tidigare, bara för att jag inte orkar fixa nåt här hemma. Orkade ju inte ens stoppa in lax i ugnen, och hur ansträngande är det? Så Kalle bestämde att han kommer hit och tar över så kan jag ligga på soffan och krya på mig. Vad skulle man göra utan vänner som Kalle?

Mitt sällskap i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.