Advertisements

Igår blev en favorit i repris och jag tillbringade hela dagen i soffan pratandes i telefon med både lillebror och kusinen. Jag mår lite bättre, dvs att jag känner mig inte döende längre och huvudvärken är borta men så var även orken än så länge.

Som tur är kom Kalle efter jobbet och pysslade om mig. Han fixade middag, och sen disken efter det. Vilken ängel han är! Jag kunde sätta mig till dukat bord, fixa matlådor efteråt och sen var min delaktighet över. Jag kunde bara sitta i soffan och ha det bra.

Vid halv tio ungefär lade jag undan boken och lade mig för att sova. Vilket är senare än jag orkat vara vaken på hela veckan så det ser jag också som ett framsteg. Jag sov gott utan konstiga feberdrömmar för första gången på flera dagar.

Idag vaknade jag och kände mig, om inte pigg, så i alla fall lite energisk. Den lilla energi jag har ska jag använda till att dels bädda rent och sen ta en låååång dusch. Det är så skönt i slutet av en sjukdomsperiod att få duscha av sig de sista resterna av det hela, jag brukar alltid må tio gånger bättre efteråt. Och med tanke på hur mycket jag legat och svettats i sängen behövs det verkligen bäddas rent.

Ikväll tror jag att M kommer över, vi ska kolla senaste Halloween. Som jag har längtat att få se den! Har ju haft den liggandes en evighet men jag är för feg för att våga kolla den ensam haha. Vilket betyder att Lilith kommer att ha svårt att sova ikväll, feg som hon är. Hatar att sova ensam efter en skräckfilm, det vore så mycket bättre om M kunde sova över så kunde den galna mördaren ta honom först så hinner jag springa iväg haha.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.