Ombokad filmkväll, shopping och hopp om livet

Igår hade jag lite energi så jag tänkte att det är lika bra att passa på att utnyttja den och städade köket och dammsög hela lägenheten. Jag var totalt död när jag var klar men gud så mycket bättre det kändes. Jag har ju inte orkat göra nånting när jag legat sjuk så lägenheten, och framför allt köket, var verkligen kaos. Jag avslutade det hela med en dusch på 40 minuter. Det kändes sååå mycket bättre efteråt, när man fått spola av sig allt det sjuka.

Filmkvällen blev ombokad tills idag eller i morgon, jag vet inte vilket än. M var tvungen att jobba över. Vilket inte är helt ovanligt så jag blev inte ens förvånad. Hade nästan gissat att det skulle bli så. Han är inte helt lätt att få till en träff med och inte första gången det måste ombokas.

Istället blev det en lugn kväll med lite serier och sen en bok. Klockan var väl runt 22 när jag släckte och lade mig för att sova, vilket är det senaste jag orkat vara vaken på en vecka.

Jag vaknade första gången innan åtta men vägrade att gå upp. Istället somnade jag om och sov till klockan tio, så skönt så. Gick upp och fixade kaffe och känner mig som en helt ny människa. Har jag tur och det fortsätter såhär kan jag jobba på måndag.

Idag ska jag och Kalle till Rusta och köpa en ny matta till vardagsrummet, den gamla kastade jag ju för länge sen och det ser tomt ut utan matta. Sen ska vi passa på att veckohandla när vi ändå är ute och åker. Det som ska bli mest spännande att få till är att böka mattan rätt och få in den under soffan sen. Min soffa väger bly så där får Kalle hjälpa till.

Sen vet jag inte som sagt om M kommer över. Gör han inte det blir det serier, jag har några liggandes som jag inte har hunnit se än. Och kommer han över blir det film. Vilket som funkar för mig.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com