Advertisements

Igår hade jag lite energi så jag tänkte att det är lika bra att passa på att utnyttja den och städade köket och dammsög hela lägenheten. Jag var totalt död när jag var klar men gud så mycket bättre det kändes. Jag har ju inte orkat göra nånting när jag legat sjuk så lägenheten, och framför allt köket, var verkligen kaos. Jag avslutade det hela med en dusch på 40 minuter. Det kändes sååå mycket bättre efteråt, när man fått spola av sig allt det sjuka.

Filmkvällen blev ombokad tills idag eller i morgon, jag vet inte vilket än. M var tvungen att jobba över. Vilket inte är helt ovanligt så jag blev inte ens förvånad. Hade nästan gissat att det skulle bli så. Han är inte helt lätt att få till en träff med och inte första gången det måste ombokas.

Istället blev det en lugn kväll med lite serier och sen en bok. Klockan var väl runt 22 när jag släckte och lade mig för att sova, vilket är det senaste jag orkat vara vaken på en vecka.

Jag vaknade första gången innan åtta men vägrade att gå upp. Istället somnade jag om och sov till klockan tio, så skönt så. Gick upp och fixade kaffe och känner mig som en helt ny människa. Har jag tur och det fortsätter såhär kan jag jobba på måndag.

Idag ska jag och Kalle till Rusta och köpa en ny matta till vardagsrummet, den gamla kastade jag ju för länge sen och det ser tomt ut utan matta. Sen ska vi passa på att veckohandla när vi ändå är ute och åker. Det som ska bli mest spännande att få till är att böka mattan rätt och få in den under soffan sen. Min soffa väger bly så där får Kalle hjälpa till.

Sen vet jag inte som sagt om M kommer över. Gör han inte det blir det serier, jag har några liggandes som jag inte har hunnit se än. Och kommer han över blir det film. Vilket som funkar för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.