Advertisements

Kalle kom och hämtade mig strax efter klockan två och så åkte vi till Rusta. Mattan jag ville ha fanns inte inne så det fick bli en annan. Det blev även en matta till köket och en till badrummet. Och så givetvis godis som alltid är billigt där. Sen åkte vi vidare till Ica Maxi för att avklara veckohandlingen när vi ändå var ute och åkte.

Jag får hela tiden påminnelser om att jag är inte så frisk som jag tror för vid minsta lilla ansträngning blir jag helt död. Som när vi skulle lägga vardagsrumsmattan till rätta. Kalle lyfte divanerna och jag bökade mattan rätt. Det tog inte mer än fem minuter och efteråt var jag helt död. Så vi får se om det blir något jobba i morgon. Men är ju så trött på att gå hemma.

M var tvungen att jobba så han ska komma över idag. Vi får väl se om det bli så. 🙂 Jag har lärt mig att avvakta och se vad som händer. Tredje gången gillt kanske? Men det gick ingen nöd på mig igår. Efter att Kalle åkte kröp jag i säng med boken och låg där och hade det bra tills det var dags att sova.

Idag blir det rätt lugnt. Allt som ska göras gjordes ju i fredags. Tänkte tvätta sängkläder dock och så måste ju kattlådorna rensas. Mer än så finns det inte att göra. Så det blir nog en lugn dag på soffan. Bra det, då kanske jag är tillräckligt frisk tills i morgon.

Dagens sällskap i soffan

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.