De är hemma!

Att vakna klockan fyra är inget jag rekommenderar. Jag var så slut att jag somnade i soffan efter att jag kommit hem, och sov i typ tre timmar. Jag som aldrig kan sova på dagen. Jag vaknade lagom tills det snart var dags att laga mat. Men jag hann hänga upp tvätten också.

Igår kom äntligen trollen hem. Maja hade en kompis med sig som skulle sova kvar, de har ju lov. Eller ja, Maja har praktik men börjar inte förens klockan 11 så om hon och hennes kompis låg vaken halva natten så gör det inget, Maja kan sova till klockan 10 ändå.

Man kan ju inte direkt påstå att jag var sysslolös på jobbet, allt har samlats på hög under tiden jag var sjuk. Men som tur var behövde jag inte göra allt för många avregistreringar för jag fick kvartalsrapporterna som skulle läggas in digitalt, och även skrivas ut och läggas i akten, så jag har att göra i några dagar. Och igår och idag är ju bara halvdagar.

Idag blir en repris från igår, minus sova på soffan. Jag ska tvätta när jag kommer hem och så mycket mer har jag inte att göra. Eller jo, jag skulle behöva dammsuga men det kommer ju inte att hända. Nästa vecka ska jag köpa en sladdlös handdammsugare, det kommer bli så mycket enklare då istället för att böka fram den stora jag har bara för att dammsuga upp lite kattsand. Jag hade ju en sladdlös förut men den gav batteriet upp på, och det var så dyrt att ersätta att det inte var värt det. Sen har det bara inte blivit av att köpa en ny. Men nästa vecka blir det av.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com