Advertisements

Att vakna klockan fyra är inget jag rekommenderar. Jag var så slut att jag somnade i soffan efter att jag kommit hem, och sov i typ tre timmar. Jag som aldrig kan sova på dagen. Jag vaknade lagom tills det snart var dags att laga mat. Men jag hann hänga upp tvätten också.

Igår kom äntligen trollen hem. Maja hade en kompis med sig som skulle sova kvar, de har ju lov. Eller ja, Maja har praktik men börjar inte förens klockan 11 så om hon och hennes kompis låg vaken halva natten så gör det inget, Maja kan sova till klockan 10 ändå.

Man kan ju inte direkt påstå att jag var sysslolös på jobbet, allt har samlats på hög under tiden jag var sjuk. Men som tur var behövde jag inte göra allt för många avregistreringar för jag fick kvartalsrapporterna som skulle läggas in digitalt, och även skrivas ut och läggas i akten, så jag har att göra i några dagar. Och igår och idag är ju bara halvdagar.

Idag blir en repris från igår, minus sova på soffan. Jag ska tvätta när jag kommer hem och så mycket mer har jag inte att göra. Eller jo, jag skulle behöva dammsuga men det kommer ju inte att hända. Nästa vecka ska jag köpa en sladdlös handdammsugare, det kommer bli så mycket enklare då istället för att böka fram den stora jag har bara för att dammsuga upp lite kattsand. Jag hade ju en sladdlös förut men den gav batteriet upp på, och det var så dyrt att ersätta att det inte var värt det. Sen har det bara inte blivit av att köpa en ny. Men nästa vecka blir det av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.