Advertisements

Igår skulle Leo på bio med en kompis så Maja och jag passade på att kolla på film, Schindlers list. Jag ser ju den med alla mina barn, och nu tyckte jag att hon blivit tillräckligt gammal för att kunna hantera den, den är ju rätt grafisk. Efter vi hade sett drygt en timma kom Leo hem så vi stängde av, han är alldeles för ung för att se den än så länge. Vilket nog var bra att vi gjorde för Maja var helt blek och tyckte att det var den vidrigaste film hon nånsin sett. Och jag håller med. Men ändå ett måste att se.

Resten av kvällen blev lugn. Leo ville se Talang, vilket jag avskyr som pesten, så jag bäddade ner mig i sängen med en bok. Jag brukar alltid somna tidigt på fredagar men igår hann klockan bli närmare midnatt innan jag somnade. Och för en gångs skull fastnade jag inte i boken, utan med mobilen. Det händer sällan.

Jag hade ju tänkt mig en ordentlig sovmorgon men det kunde ju jag glömma. Innan klockan nio vaknade jag. ;( Men eftersom jag har en del att göra idag kanske det är lika så bra, då kan jag dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro utan stress.

Idag ska vi till Tuna Park och handla ett par byxor åt mig, jag behöver fler. Sen ska vi veckohandla på Maxi när vi ändå är ute och åker. Sen måste jag hem och göra mig i ordning för det vankas 30årsfest minsann. Världens bästa Sara har fyllt år och självklart ska det firas ordentligt. Jag är ju fortfarande inte helt frisk så jag får se hur länge jag orkar stanna. Maja ska sova hos en kompis och Leo sover hos Kalle. Och Kalle är snäll nog att köra hem mig också så jag slipper ta en taxi.

2 Comments

  1. Schindlers list är riktigt hemsk, minns när vi såg den på högstadiet. Verkligen jättebra tycker jag att du ser den med dina barn :).

    Talang har jag knappt sett någon gång, har i regel lite svårt för såna där program :).

    Tänkte fråga om du vill gå med i en grupp, min blogg har vuxit massor sedan den startades. Är på Facebook :).

    https://www.facebook.com/groups/883116545231697/?ref=bookmarks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.