Advertisements

I söndags var en så sjukt skönt dag. Det enda av nytta jag gjorde var att tvätta två maskiner tvätt och köra en omgång disk. Och ja, självklart laga middag lite senare.

Maja kom hem lagom till landskampen i basket och hade bara sovit några timmar på natten. Hon sov ju hos en kompis och då har man roligare saker för sig än att sova. Man minns ju själv hur det var i den åldern. Jag skrek och svor under matchen och ändå lyckades Maja somna i soffan. Hur vet jag inte.

Kalle kom och lämnade Leo och stannade på en kaffe och passade på att kolla fotbollen med oss. Leo försvann in på rummet som han alltid gör när vi kollar sport. Och som jag svor. Det slutade med att Maja körde ut mig ur vardagsrummet. 😉

Jag passade på att göra mat och efter maten fortsatte vi att kolla fotbollen, som vi hade lyssnat på under tiden vi åt. Ja, hemma hos oss är sånt blodigt allvar och det vi lever för.

På kvällen blev det soffan och en bok. Som varje kväll. Det är ju det jag gör, antingen läser jag eller så kollar jag serier lite beroende på vad klockan är. Några serier jag följer just nu är Greys anatomy, Blue Bloods och Vanderpump Rules. Den sistnämnda vet jag inte ens varför jag kollar på för jag tycker inte den är speciellt bra. Men det är som en studie i mänsklig psykologi, vilket fascinerar mig.

Läser gör jag ju också hur mycket som helst. Jag beställde ju böcker för pengarna jag fick av pappa i julas och fick ihop 30 stycken. Det är nästan vad jag läser på ett år. Det blir en hel del fantasy men även lite annat.

Men ibland känner jag varken för att läsa eller kolla serier. Då surfar jag in på Viking slots för att fördriva lite tid tills det är dags att gå och lägga sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.