Advertisements

Äntligen helg! Det har varit en sån sjukt lång vecka så det finns inte ord för det. Varje minut har känt som en timma, både på jobbet och hemma. Så ingen var gladare än jag igår klockan tre när man fick gå hem och ta helg.

Jag gick hem och slängde mig i soffan. Jag tänkte starta en tvätt men visste att jag inte skulle orka hänga upp den så jag sket i det. Strax innan fem kom Kalle och hämtade upp mig sen åkte vi och hämtade Maja hos K för hennes träning. Jag kan ju inte kolla hennes träningar när de är hemma för då har jag Leo, så ibland på Ks fredagar överraskar jag henne och följer med. Jag var så sjukt slut igår att jag egentligen inte orkade, men jag vet hur mycket det betyder för henne, och nu var det ett tag sen. Så det var bara att åka.

På väg hem stannade vi på Ica så jag kunde handla nåt att äta och sen släppte Kalle av mig hemma innan han åkte för att lämna Maja. Jag käkade sen gav jag upp, hoppade i pyjamasbyxorna och slängde mig i sängen med en bok.

Jag vaknade hyfsat tidigt i dag men det gör ingenting, jag känner mig rätt utsövd. Jag vaknade ju bara en gång inatt, vilket måste vara nån form av rekord. Jag vaknar ju alltid några gånger så en gång är bra jobbat.

Idag ska jag luncha med mamsen. Hon hämtar upp mig vid klockan ett och så åker vi till Tuna Park och käkar. Förhoppningsvis vill hon inte gå i affärer sen, det är inte min starka sida, jag avskyr ju att shoppa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.