Barnledigt, basket och lunch

Äntligen helg! Det har varit en sån sjukt lång vecka så det finns inte ord för det. Varje minut har känt som en timma, både på jobbet och hemma. Så ingen var gladare än jag igår klockan tre när man fick gå hem och ta helg.

Jag gick hem och slängde mig i soffan. Jag tänkte starta en tvätt men visste att jag inte skulle orka hänga upp den så jag sket i det. Strax innan fem kom Kalle och hämtade upp mig sen åkte vi och hämtade Maja hos K för hennes träning. Jag kan ju inte kolla hennes träningar när de är hemma för då har jag Leo, så ibland på Ks fredagar överraskar jag henne och följer med. Jag var så sjukt slut igår att jag egentligen inte orkade, men jag vet hur mycket det betyder för henne, och nu var det ett tag sen. Så det var bara att åka.

På väg hem stannade vi på Ica så jag kunde handla nåt att äta och sen släppte Kalle av mig hemma innan han åkte för att lämna Maja. Jag käkade sen gav jag upp, hoppade i pyjamasbyxorna och slängde mig i sängen med en bok.

Jag vaknade hyfsat tidigt i dag men det gör ingenting, jag känner mig rätt utsövd. Jag vaknade ju bara en gång inatt, vilket måste vara nån form av rekord. Jag vaknar ju alltid några gånger så en gång är bra jobbat.

Idag ska jag luncha med mamsen. Hon hämtar upp mig vid klockan ett och så åker vi till Tuna Park och käkar. Förhoppningsvis vill hon inte gå i affärer sen, det är inte min starka sida, jag avskyr ju att shoppa.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com