Advertisements

Kalle kom och hämtade mig igår och så åkte vi till Maxi för den vanliga veckohandlingen. Som alltid gick det på runt 300 kr, hur mycket jag än handlar för. Sen var det bara att åka hem och försöka hitta plats för allt, jag måste verkligen rensa ur skafferiet nån dag för det är överfullt.

Lite senare åkte vi och käkade, varken Kalle eller jag hade nån större lust med att laga mat. Efteråt släppte Kalle av mig hemma och det blev soffan och serier resten av kvällen. Kröp ner i sängen med boken rätt tidigt och somnade i lagom tid.

Idag är det jobb som gäller. Avregistreringar hela dagen lång. 🙁 Nu är det inte ens min fakturavecka så jag kan inte roa mig med det heller. Jag ska däremot passa på att ansöka om ledigt under påsklovet så att Leo också kan få lite ledigt och slipper vara på korttids.

I eftermiddag är det dags att hämta matkassen, det blir väl runt fem eller så. Då hinner jag fixa lite hemma innan. Jag behöver bland annat tvätta upp byxorna som jag köpte i lördags, det har jag inte gjort än. Efter jag har packat upp allt så ska jag vara duktig och laga mat trots att trollen inte är hemma. Vi fick en gryta en gång med matkassen som trollen inte tyckte var så god så den ska jag passa på att göra nu när de inte är hemma.

Hur man roar sig på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.