Advertisements

Igår fick jag äntligen hem trollen, enda anledningen till att jag älskar tisdagar. Leo skulle stanna på extraslöjd så han kom hem runt fyra har jag för mig att klockan var. Maja hade träning och sen var hon och kollade på damernas träning så hon var hemma strax innan nio. Gud vad jag har saknat mina troll under helgen.

Innan de kom hem tog jag en storstäd i köket, skurade alla bänkytor, kastade en massa skräp som samlats på kaffebänken som det alltid gör och så dammsög jag. Passade även på att tvätta upp mina två par byxor jag köpte i lördags. Jag skulle ha tvättat en maskin till men jag somnade i soffan. Sov riktigt illa natten mellan måndag och tisdag så det var prioriterat framför tvätten. Den finns kvar tills idag.

Idag har jag jouren på jobbet och slutar fyra. Hatdagen på veckan. Sista timman är alltid så sjukt seg. När man gjort allt som man ska ha hunnit med och inte orkar en enda avregistrering för att det känns som om huvudet ska sprängas av alla datum och siffror. Enda fördelen med avregistreringar är att man får sjukt mycket steg på stegräknaren då vi har flyttat på arkivet. Det kan utan problem bli 12 000 steg på en dag. Tack så mycket.

Döende sista timman på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.