Helg, stukad fot och lat

Men gud så skönt det är med helg. Men när jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig till jobbet och fick en ordentlig chock. En sån där man verkligen vaknar till av. När jag insåg att det är ju faktiskt lördag var jag för pigg av chocken för att somna om så det var bara att gå upp och sätta på kaffet.

Igår på jobbet fick jag ett sms ifrån Leo att han ramlat och gjort illa sig och att han trodde att foten var stukad. Jag sa åt honom att gå till skolsyster och få den lindad om det var så att den var stukad. Men det fanns ju inte en chans att han skulle kunna åka till korttids när han knappt kunde gå, så det var bara för mig att avsluta det jag höll på med, flexa ut och gå hem och möta upp Leo. Som knappt kunde gå. Det tog en halv evighet för honom att ens komma upp för trappan.

När vi kom hem gick han och lade sig i sängen med foten i högläge och där blev han liggandes. Han fick sin favoritmat bara för att han skulle äta men han hade för ont för att ha nån aptit. Jag erbjöd honom Alvedon men han gillar inte att svälja tabletter så det blev nej på det.

Idag blir det veckohandling. Maja har ju bortamatch i morgon så då går det inte, så vi tar det idag istället. Sen ska jag väl tvätta och lite såna saker man gör om dagarna. Skulle ju behöva dammsuga hallen också men det får vi se om det blir av. Jag känner mig lite lat idag. Det har varit en lång vecka och helst hade jag legat i soffan under täcket hela dagen och kollat serier.

Trött på jobbet
(Visited 44 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com