Advertisements

Med tanke på Leos fot fick han stanna hemma igår när vi åkte och handlade. Den kändes mycket bättre sa han, och han gick bättre, men den behöver ändå vila lite till innan han börjar att anstränga den ordentligt. Det var inte så mycket som skulle handlas så det var snabbt överstökat. Jag gick hem och ringde kusinen och passade på att köra en disk och en tvätt och få undan all kattsand i hallen. Det går så mycket lättare när man har sällskap i telefonen och slipper att tänka på hur tråkigt man har det.

Varken Kalle eller jag kände för att laga mat så vi packade in trollen i bilen och så åkte vi till Ming Palace istället. Det var mycket bättre än kyckling och potatis. På väg hem igen började Leos fot att göra ont så helt bra är den inte för det är inte så lång väg mellan restaurangen och parkeringen. När vi kom hem var det Mellon för Leo och jag och Maja vägrar så vi gick in i våra sovrum. Jag plockade fram boken. Shiftade sen till serie och sen tillbaka till boken.

Idag blir det, för en gångs skull, en söndag hemma i pyjamasbyxorna! Det händer typ aldrig! Jag ska köra en omgång tvätt och laga mat och sen har  jag inte så mycket mer att göra. Då borde jag hinna kolla ikapp alla serier som ligger och väntar. Jag försöker också komma fram till om det blir skola för Leo i morgon eller inte, men det lutar åt att han får bli hemma och vila foten nån dag till.

Sunday mood

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.