Advertisements

Igår var precis en sån söndag som jag vill ha men sällan har. Jag gick runt i pyjamasbyxorna och gjorde mest ingenting. Det enda jag gjorde var att ta tvätten. Sen fanns det inget mer att göra.

Efter maten blev det serier, Blue Bloods och This is Us, och sen fick det bli sängen och en bok. Leo var inte helt överlycklig över att han fick vara hemma en dag till men jag vill vara säker på att fotleden mår helt bra.

Idag finns det inte heller så mycket att göra så det blir väl lite en repris av igår. Tvätta. Sen ska vi iväg och hämta matkassen lite senare, jag antar att det blir runt klockan fem som vanligt. Fram tills dess blir det lugnt här hemma.

Jag tror att Leo kan gå till skolan i morgon så då blir det jobb för mig. Enda sköna med VAB är sovmorgonen, resten av tiden är det mest segt. Igår var det skönt att göra ingenting mest hela dagen men idag gör bara tanken på det att det kryper i kroppen på mig. Så jag får se vad jag hittar på här hemma. Jag ska väl rensa kylen så jag får plats med allt ifrån matkassen. Det är ju fullt redan nu så hur jag ska få in en veckas mat vet jag inte. Rensa it is.

Slappa i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.