Vardag, date och kvällsmys

När det har hänt så mycket att det har kliat i fingrarna att få skriva av sig allt, och så är det inte nånting jag kan blogga om eftersom det är andra än bara jag inblandade. Det suger! Men kommer kanske så småningom.

Lilith har bokat in en date på lördag minsann, det kan jag skriva om. Hur seriös den är vet jag inte. Vi kommer bra överens på telefon och pratar i stort sett hela dagarna. Men om det klickar eller inte det kan man ju inte veta förens man träffas. Han bor bara en liten bit bort med tåg och det är jag som åker dit. Lilith gillar att åka tåg så det är inga problem, det var mitt förslag att jag skulle åka till honom. Det är bara att man packar ner en bok så man har att roa sig med på tåget så går det bra.

Igår var jag så trött att jag somnade innan halv tio, låg i sängen med boken och väntade på att Leo skulle lägga sig så att jag också fick sova. Går jag och lägger mig innan honom är han vaken hela natten med Netflix. Jag hade bara sovit fyra timmar totalt, avbruten sömn. Drömde mardrömmar hela natten och vaknade och så tog det en timma innan jag kunde somna om. Så jag hann knappt starta tvn i sovrummet så sov jag.

Idag blir det samma som varje dag. Jobba, hem och tvätta, städa lite, laga mat och sen är det kväll. Jag har lovat Leo att vi ska kolla Gossip Girl ikväll. Vi såg ett avsnitt igår som slutade med en riktigt cliffhanger så jag fick lova honom att vi skulle kolla det sista avsnittet idag efter maten. Sen är vi klara med den serien och går över till Pretty Little Liars. Det bästa som finns är att kvällsmysa i soffan med barn.

Redo för äventyr
(Visited 30 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com