Advertisements

När det har hänt så mycket att det har kliat i fingrarna att få skriva av sig allt, och så är det inte nånting jag kan blogga om eftersom det är andra än bara jag inblandade. Det suger! Men kommer kanske så småningom.

Lilith har bokat in en date på lördag minsann, det kan jag skriva om. Hur seriös den är vet jag inte. Vi kommer bra överens på telefon och pratar i stort sett hela dagarna. Men om det klickar eller inte det kan man ju inte veta förens man träffas. Han bor bara en liten bit bort med tåg och det är jag som åker dit. Lilith gillar att åka tåg så det är inga problem, det var mitt förslag att jag skulle åka till honom. Det är bara att man packar ner en bok så man har att roa sig med på tåget så går det bra.

Igår var jag så trött att jag somnade innan halv tio, låg i sängen med boken och väntade på att Leo skulle lägga sig så att jag också fick sova. Går jag och lägger mig innan honom är han vaken hela natten med Netflix. Jag hade bara sovit fyra timmar totalt, avbruten sömn. Drömde mardrömmar hela natten och vaknade och så tog det en timma innan jag kunde somna om. Så jag hann knappt starta tvn i sovrummet så sov jag.

Idag blir det samma som varje dag. Jobba, hem och tvätta, städa lite, laga mat och sen är det kväll. Jag har lovat Leo att vi ska kolla Gossip Girl ikväll. Vi såg ett avsnitt igår som slutade med en riktigt cliffhanger så jag fick lova honom att vi skulle kolla det sista avsnittet idag efter maten. Sen är vi klara med den serien och går över till Pretty Little Liars. Det bästa som finns är att kvällsmysa i soffan med barn.

Redo för äventyr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.