Advertisements

Igår efter jobbet gick jag ner på stan för att få mina naglar fixade, min älskade egentid. Jag hade turen att få min favorit som fixade naglarna, han är otroligt duktig. Det tog väl en timma ungefär och sen blev det Hemköp och efter det bussen hem.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan med mina serier. Och funderade, och funderade. På dejten. Vilket jag har gjort i några dagar nu. Det känns helt enkelt inte som om vi klickar på rätt sätt och det skulle bara vara slöseri med hans tid och med min kände jag om jag åkte. Så jag avbokade. Han blev sur, vilket jag förstår, men jag kan ju inte göra det för någon annans skull när hela min kropp skriker ”Nej”.

Istället blir det en städdag hemma, det var ett tag sen och därför dags igen. Jag ska bädda rent, tvätta, dammsuga och eventuellt skura badrummet. Och om man föredrar att vara hemma och städa är det ett tecken på att man ska ställa in dejten.

Trollen är ju hos sin pappa nu tills på tisdag så då kan jag passa på att göra min gryta jag tycker så mycket om. Leo gillar den också iofs men Maja är inte så värst förtjust i den så jag passar på när hon är hos K. Det är väl det enda positiva med att vara barnledig också, förutom det saknar jag mina troll så jag blir tokig varje gång de är iväg.

Nya naglarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.