Advertisements

Igår satte jag igång med det jag inte hunnit/orkat ta under veckan när man jobbar och är trött. Tvättade upp tröjan ifrån Wish, bäddade rent och tvättade sängkläder och lite annat smått och gott. Städa badrummet blev däremot inte av.

Jag hade ju planerat att laga min gryta men kände verkligen inte för att laga mat. Kalle kände samma sak så vi åkte ner till ”våran” pub och käkade istället. Jag tog en Fish and Chips som alltid, den är så god och väl värd pengarna. Sen släppte Kalle av mig hemma och jag hoppade i pyjamasbyxorna och startade mina serier. Blev väl sittande i soffan till midnatt innan jag kröp ner i sängen med en bok.

Idag blir det veckohandling, det är ju söndag. Mer än så ska jag väl inte göra idag, förutom att laga mat och köra en maskin disk efter maten. Alltså massor med tid till serier. Jag försöker göra det bästa av saken att trollen inte är hemma, så då passar jag på att ligga i soffan och göra ingenting så mycket som möjligt. När får man annars chansen att göra det liksom?

Mitt sällskap i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.