Små barn, små bekymmer. Stora barn, stora bekymmer

Äntligen är mina troll hemma! Som jag har saknat dem i helgen. Tisdagar är ju min hatdag men när trollen kommer hem känns den bättre. Men igår var den tuff. Inget jag riktigt kan gå in på här förutom att jag och Leo inte riktigt gillade varandra. I slutet löste sig allt ändå, det gör det ju oftast, men han är utan mobil i två veckor nu pga det han hade gjort.

Redan mitten på veckan och dagarna är långa men veckorna går fort. Jag har massor att göra på jobbet, tyvärr mest avregistreringar, så där sniglar sig tiden fram. Men när jag kommer hem säger det bara swoosh så är det dags att gå och lägga sig. Igår var jag så slut av allt det här med Leo att jag somnade i typ samma sekund som jag lade huvudet på kudden.

Idag blir det samma gamla vanliga som alltid, ekorrhjulet snurrar på. Jobba, hem och tvätta, laga mat, städa köket och sen är det kväll och det blir soffan och serier. Leo kommer att vara fullt upptagen med att städa sitt rum så jag har tvn för mig själv. I vanliga fall brukar ju han och jag kolla nån serie efter maten men nu är hans rum katastrof så nu är det städa som gäller tills det är ordning. Han började igår men är inte klar, vilket säger en hel del om hur mycket kaos det är. Och trots att jag sov bra är jag fortfarande helt slut så jag lär nog lägga mig samtidigt som Leo klockan nio.

Trött
(Visited 59 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com