Advertisements

Äntligen är mina troll hemma! Som jag har saknat dem i helgen. Tisdagar är ju min hatdag men när trollen kommer hem känns den bättre. Men igår var den tuff. Inget jag riktigt kan gå in på här förutom att jag och Leo inte riktigt gillade varandra. I slutet löste sig allt ändå, det gör det ju oftast, men han är utan mobil i två veckor nu pga det han hade gjort.

Redan mitten på veckan och dagarna är långa men veckorna går fort. Jag har massor att göra på jobbet, tyvärr mest avregistreringar, så där sniglar sig tiden fram. Men när jag kommer hem säger det bara swoosh så är det dags att gå och lägga sig. Igår var jag så slut av allt det här med Leo att jag somnade i typ samma sekund som jag lade huvudet på kudden.

Idag blir det samma gamla vanliga som alltid, ekorrhjulet snurrar på. Jobba, hem och tvätta, laga mat, städa köket och sen är det kväll och det blir soffan och serier. Leo kommer att vara fullt upptagen med att städa sitt rum så jag har tvn för mig själv. I vanliga fall brukar ju han och jag kolla nån serie efter maten men nu är hans rum katastrof så nu är det städa som gäller tills det är ordning. Han började igår men är inte klar, vilket säger en hel del om hur mycket kaos det är. Och trots att jag sov bra är jag fortfarande helt slut så jag lär nog lägga mig samtidigt som Leo klockan nio.

Trött

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.