Advertisements

Fy fan vilken lång vecka det har varit, och jag har varit så slut att det känns som om jag inte sovit en sekund på hela veckan, trots att jag de flesta nätterna varit så slut att jag sovit utan ett enda uppvak. Jag vet inte vad som gjort mig så trött. Kanske allt det här med Leo tog på krafterna mer än jag trodde att det skulle göra.

Sen allt det här med Leo hände har ekorrhjulet rullat på. Jobba, hem och tvätta, laga mat, städa köket, kolla serie och gå och lägga sig. Vanlig vardag helt enkelt.

Igår hörde Rasmus av sig och frågade om han fick låna Maja, eventuellt över natten. Så länge hon kommer i säng i tid och äter en ordentlig frukost eftersom hon har match idag är det ok. Så hon åkte dit efter träningen. Leo var nere för att han inte får sova där lika ofta som Maja så Kalle to the rescue. Han kom och tog Leo över natten efter Majas träning.

Jag var så slut att när klockan var runt åtta hoppade jag i pyjamasbyxorna och sen blev det sängen med en bok, orkade inte ens ligga i soffan och kolla serier. Snacka om att jag blir förvånad när jag vid halv tio hör en nyckel i dörren och Maja kommer hem! De var klara med det de höll på med så hon kom hem. Så jag var barnledig i några timmar bara. Vi småpratade en liten stund och sen var det dags för den här damen att sova. Tror att klockan inte var mer än tio innan jag somnade.

Och vaknar därför givetvis strax innan klockan fem och är så pigg i kroppen att jag inte förstår hur jag ska kunna somna om. Men efter mycket om och men, och lite serier så gjorde jag det. Bara för att sen vakna strax innan klockan sju och absolut inte kunde somna om. Det var bara att gå upp och starta kaffebryggaren.

Idag är det som sagt match. Maja har beställt äggröra och bacon till frukost så när vi var och handlade igår handlade jag bacon, ägg är sånt vi alltid har hemma eftersom att jag äter det på jobbet. Hon är lite dålig på att äta frukost och just när det är match är det ju så otroligt viktigt med både sömn och frukost att hon får i princip vad hon vill bara hon äter. Och det finfina med det hela är ju att hon är så stor att hon kan fixa frukosten själv, jag behöver inte serva henne. Gud så skönt det är med stora barn.

Game time!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.