Barnledig, inte barnledig och match

Fy fan vilken lång vecka det har varit, och jag har varit så slut att det känns som om jag inte sovit en sekund på hela veckan, trots att jag de flesta nätterna varit så slut att jag sovit utan ett enda uppvak. Jag vet inte vad som gjort mig så trött. Kanske allt det här med Leo tog på krafterna mer än jag trodde att det skulle göra.

Sen allt det här med Leo hände har ekorrhjulet rullat på. Jobba, hem och tvätta, laga mat, städa köket, kolla serie och gå och lägga sig. Vanlig vardag helt enkelt.

Igår hörde Rasmus av sig och frågade om han fick låna Maja, eventuellt över natten. Så länge hon kommer i säng i tid och äter en ordentlig frukost eftersom hon har match idag är det ok. Så hon åkte dit efter träningen. Leo var nere för att han inte får sova där lika ofta som Maja så Kalle to the rescue. Han kom och tog Leo över natten efter Majas träning.

Jag var så slut att när klockan var runt åtta hoppade jag i pyjamasbyxorna och sen blev det sängen med en bok, orkade inte ens ligga i soffan och kolla serier. Snacka om att jag blir förvånad när jag vid halv tio hör en nyckel i dörren och Maja kommer hem! De var klara med det de höll på med så hon kom hem. Så jag var barnledig i några timmar bara. Vi småpratade en liten stund och sen var det dags för den här damen att sova. Tror att klockan inte var mer än tio innan jag somnade.

Och vaknar därför givetvis strax innan klockan fem och är så pigg i kroppen att jag inte förstår hur jag ska kunna somna om. Men efter mycket om och men, och lite serier så gjorde jag det. Bara för att sen vakna strax innan klockan sju och absolut inte kunde somna om. Det var bara att gå upp och starta kaffebryggaren.

Idag är det som sagt match. Maja har beställt äggröra och bacon till frukost så när vi var och handlade igår handlade jag bacon, ägg är sånt vi alltid har hemma eftersom att jag äter det på jobbet. Hon är lite dålig på att äta frukost och just när det är match är det ju så otroligt viktigt med både sömn och frukost att hon får i princip vad hon vill bara hon äter. Och det finfina med det hela är ju att hon är så stor att hon kan fixa frukosten själv, jag behöver inte serva henne. Gud så skönt det är med stora barn.

Game time!
(Visited 24 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com