Advertisements

Inte fick jag sova så mycket längre idag inte, drygt en timma bara. När jag måste upp till jobbet kan jag sova hur länge som helst men när jag är ledig vaknar jag minsann tidigt hela helgen.

Matchen igår gick ju sådär. De spelade ju inte sitt bästa kan man inte påstå. Men Maja gjorde två mål och körde bra zonförsvar så jag är ju rätt nöjd ändå. K och hans flickvän kom också och jag vet hur glad det gör Maja eftersom han sällan kommer på hennes matcher, då betyder det otroligt mycket när han väl gör det.

Efteråt åkte vi till Stiga Arena för att kolla herrarna spela. Där gick det betydligt bättre och de vann. Sista matchen för säsongen så nu får vi vänta bra länge innan vi kan gå och se en match igen. Maja missade hela den matchen eftersom hon var och rastade Rasmus’ hundar, han var på nån mässa i Stockholm. Vi plockade upp Maja på väg hem.

När vi kom hem slängde vi oss i soffan hela familjen tills det var dags för mat. Det var Majas tur att laga mat så jag slapp. 🙂 Så skönt så. Gott blev det också. Kalle kom över på en kaffe så han och Maja åkte till affären för att köpa nåt gott. Godis till Maja och pepparchips till mig. Leo ockuperade tvn så jag kröp ner i sängen med mina chips och en bok och blev liggandes där resten av kvällen.

Idag blir det veckohandling som alltid. Sen behöver jag tvätta så att jag har byxor till nästa vecka också, är inne på sista paret nu. Men först ska jag dricka mitt kaffe och kolla senaste avsnittet av Blue Bloods.

Redo för en heldag med basket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.