Advertisements

Igår hann jag med allt jag hade planerat att göra, vilket inte var så mycket. Veckohandla och tvätta och båda sakerna blev gjorda. Jag passade på att veckohandla medans Leo var med sin kontaktperson. Lagom tills Kalle släppte av mig hemma var Leo klar, så Kalle åkte och hämtade honom. Själv drog jag på mig träningskläderna och körde en omgång på crosstrainern. Nu är det dags att komma igång igen. Jag växer ur byxor och det känns inte bra. Favoritkjolen kan jag inte ha längre, den får jag inte upp dragkedjan på. Så nu är det tillbaka till att träna fem gånger i veckan igen, och de dagar jag inte hinner träna får det bli friskvård på jobbet.

Idag har jag utbildning på eftermiddagen i vårat uppdaterade inköpssystem. Skönt att komma ifrån kontoret lite. Jag tänkte att jag skulle gå till Munktell där utbildningen är och det tar väl ungefär en timma att gå. På måndagar hinner jag ju inte träna så då blir det perfekt med den promenaden dit.

Senare idag ska jag hämta matkassen. Eftersom Maja mest troligt är upptagen på torsdag får hon laga mat idag istället. Om hon inte är upptagen idag också, hon har så mycket för sig jämt. Igår sov hon hos en kompis eftersom att de har studiedag idag.

Ikväll efter maten ska jag och Maja kolla ett avsnitt Gilmore Girls. Vi skulle gjort det igår men då var hon ju inte hemma så det får bli idag istället. Sen blir det tidigt i säng eftersom alarmet som vanligt ringer halv sex i morgon bitti.

Ny vecka, nya tag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.