Advertisements

Jag visste att det bara var en tidsfråga innan den skulle komma, ångesten. Alltid när det varit mycket slår den till och nu har det varit en del med Leo som gjort mig helt slut i psyket. Så istället för utbildning på eftermiddagen var det bara att gå hem, hela jag hade gått i baklås som jag gör av ångest. Jag tror det är omöjligt att få nån som aldrig haft ångest att förstå hur det funkar, hur man reagerar. Och enda sen min DBT har jag vägrat medicin emot den och istället använder jag mig av de färdigheter vi fick lära oss. Det går ju sådär, men jag vägrar fortfarande medicin. Jag stoppar i mig tillräckligt redan och vill inte ha mer. Så det blir några dagar hemma tills jag är på banan igen.

Hämtade i alla fall matkassen igår. Jag skulle passat på att gått till apoteket som ligger vägg i vägg men nej, det får jag ta nån annan dag. Jag ville bara få det överstökat och komma hem och det var kö på apoteket. Så jag hämtade min matkasse och så åkte vi hem. Jag packade upp allting och sen tog energin slut. Att laga mat var ju bara att glömma, och Maja var iväg på studiecirkel så hon kunde inte heller göra det. Tur då att vi alltid har massor med matlådor i frysen.

När Maja väl kom hem käkade hon och sen kollade vi ett avsnitt Gilmore Girls ihop. Det var ett bra tag sen det fanns tid över till det. Sen kröp jag ner i sängen med min bok och fastnade totalt i den så låg vaken senare än jag tänkt mig.

Idag blir den stora utmaningen att ta mig iväg till affären. Vi behöver mjölk och ris och jag behöver gå till apoteket. Mjölken är viktigast så Leo kan äta frukost och jag dricka morgonkaffe. Men det löser sig säkert. Innan jag ens tänker tanken på att ge mig utanför dörren ska jag i lugn och ro dricka mitt kaffe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.