När herr ångest knackar på igen

Jag visste att det bara var en tidsfråga innan den skulle komma, ångesten. Alltid när det varit mycket slår den till och nu har det varit en del med Leo som gjort mig helt slut i psyket. Så istället för utbildning på eftermiddagen var det bara att gå hem, hela jag hade gått i baklås som jag gör av ångest. Jag tror det är omöjligt att få nån som aldrig haft ångest att förstå hur det funkar, hur man reagerar. Och enda sen min DBT har jag vägrat medicin emot den och istället använder jag mig av de färdigheter vi fick lära oss. Det går ju sådär, men jag vägrar fortfarande medicin. Jag stoppar i mig tillräckligt redan och vill inte ha mer. Så det blir några dagar hemma tills jag är på banan igen.

Hämtade i alla fall matkassen igår. Jag skulle passat på att gått till apoteket som ligger vägg i vägg men nej, det får jag ta nån annan dag. Jag ville bara få det överstökat och komma hem och det var kö på apoteket. Så jag hämtade min matkasse och så åkte vi hem. Jag packade upp allting och sen tog energin slut. Att laga mat var ju bara att glömma, och Maja var iväg på studiecirkel så hon kunde inte heller göra det. Tur då att vi alltid har massor med matlådor i frysen.

När Maja väl kom hem käkade hon och sen kollade vi ett avsnitt Gilmore Girls ihop. Det var ett bra tag sen det fanns tid över till det. Sen kröp jag ner i sängen med min bok och fastnade totalt i den så låg vaken senare än jag tänkt mig.

Idag blir den stora utmaningen att ta mig iväg till affären. Vi behöver mjölk och ris och jag behöver gå till apoteket. Mjölken är viktigast så Leo kan äta frukost och jag dricka morgonkaffe. Men det löser sig säkert. Innan jag ens tänker tanken på att ge mig utanför dörren ska jag i lugn och ro dricka mitt kaffe.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com