Advertisements

Min gamla läkare sa att när jag mår dåligt är det extra viktigt att göra sånt jag mår bra av och som gör mig glad. Jag tror dock inte att han menade att jag skulle shoppa mig lycklig men det är precis vad jag har gjort. Lilith har beställt en ny mobil! Jag är supernöjd med min mobil, förutom att batteriet börjar att ge upp. Jag får ladda tre gånger per dag och det ska inte behövas. I onsdags när jag var hemma såg jag lanseringen av nya Huawei P30 Pro och jag kände direkt att jag måste ha den! Suveränt batteri och fantastisk kamera, två av de saker som är viktiga för mig. Den kommer om 2-7 dagar och Lilith är som ett barn som väntar på tomten.

I eftermiddag kommer Kalle hit och färgar mitt hår, det ska bli skönt med lite sällskap. Maja är iväg med V och Leo ska träffa sin kontaktperson så det är bara jag hemma. Jag borde ha färgat håret för flera veckor sen, men har inte orkat. Inte för att det är speciellt ansträngande när det är Kalle som fixar det men ändå. Energin har inte funnits.

Efter jag har sköljt ur färgen blir det soffan och senaste avsnittet av Greys som kom idag medans jag väntar på att trollen ska komma hem. Beroende lite på när Leo kommer hem får vi se om vi kollar ett avsnitt av Pretty Little Liars eller om jag ligger i sängen med en bok. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska laga mat eller inte. Jag tar allt timma för timma och känner efter hur det känns. Det börjar dock att bli lite bättre men det är långt ifrån bra.

På väg till Lilith

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.