Advertisements

Nu är Lilith svarthårig igen precis som det ska vara. Jag insåg varför jag hade en sån kraftig utväxt, den förra färgen vi köpte var bara en toning som håller ca 20 tvättar. Så det var bara att köpa en annan den här gången. Synd, jag gillade ju den nyansen jag hade. Men inte mycket att göra åt saken. Jag tillbringade större delen av gårdagen i soffan pratandes med kusinen i telefonen. Det fanns ingen tvätt att köra och allt annat får vänta.

Leo var och spelade minigolf med sin kontaktperson och Maja var iväg på möte med V så det var bara jag hemma, inte en chans att jag ställer mig och lagar mat då. Så till och med det slapp jag. Istället låg jag i soffan och kollade serier. När Leo kom hem umgicks vi lite och sen var det sängen med en bok som gällde. Jag somnade inte så sent, jag var rätt trött.

Idag vaknar jag till ett sms om att min telefon har kommit! Lilith är som ett barn på julafton. Lillebror ska köra mig dit så får se när han kan, är ju inte säkert att det blir idag. Men jag ska ta och flytta över alla bilder till datorn så är det gjort. Sen nollställer jag den på väg till Tuna Park, som jag alltid gör. Så om vi hämtar den idag lär väl eftermiddagen gå åt till att fixa alla appar, bankid, lägga in alla bilder osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.