Advertisements

Igår blev äntligen balkongen vårstädad. Det tog inte så jättelång tid men det var skönt att få det gjort. Det kröp i hela kroppen så var tvungen att göra nånting och då passade det bra att ta balkongen. Sen blev det inte så mycket mer gjort. Resten av dagen tillbringade jag i soffan och kollade på serier.

Idag ska vi äntligen hämta mobilen! Som jag har längtat! Och det ska bli så kul att få tillbringa lite tid med lillebror också, det händer inte så ofta med alla bollar han har i luften. Så man får passa på när tillfälle ges. Som idag.

När jag kommer hem ska jag köra en omgång disk tänkte jag. Sen blir det soffan och serier. Och fixa med mobilen. Det tar ju sin lilla tid med allt som ska läggas in. Föra över bilder, ladda ner alla appar och fixa bankid och gud vet allt som måste ordnas. Då är det perfekt att sitta i soffan med en serie på i bakgrunden och pilla med allt.

Jag borde egentligen laga mat, men jag vet ju att det inte kommer att bli av. Och vi har ju massor med matlådor i frysen så mig lär det inte gå nån nöd på.

Sol älskar att spana ute på balkongen

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.