Nu är den min!

Igår tog jag bussen till Tuna Park och mötte upp lillebror. Vi gick till Telenorbutiken och jag fick äntligen lägga händerna på min nya mobil. Sen gick vi till Espressohouse för en fika, det är tradition att vi gör. Både lillebror och jag har rätt fullt upp så det händer väldigt sällan att vi har tid med en fika, nu kan jag inte minnas sist vi gjorde det. När vi var klara hann jag precis med bussen, annars hade jag fått vänta ett bra tag, och kunde åka hem.

Hemma slängde jag mig direkt i soffan med serier. Fanns saker hemma jag borde ha gjort, men det fick vänta tills idag. Istället fixade jag ordning mobilen, det brukar ta sin lilla tid. Få ner alla appar, få alla appar på sin plats på startskärmen osv. Jag måste beställa ett skal också. Det har alltid följt med ett men inte den här gången. Googlade lite snabbt och det fanns hur många som helst i alla möjliga prisklasser.

Resten av kvällen blev lugn. Jag pratade lite med mamsen i telefon sen låg jag och kollade serier. Nu blev jag klar med serien jag höll på med så nu måste jag komma fram till vilken av alla jag har liggandes jag ska kolla nu. Jag kröp i säng med en bok rätt tidigt, men fastnade i boken som alltid och klockan blev mer än jag tänkt innan jag släckte och somnade.

Idag vaknade jag med huvudvärk. När jag ska storstäda. Men badrummet får vänta eftersom lysröret gav upp igår kväll. Så på måndag ska Kalle hjälpa mig att byta, jag är för kort haha. Det blir ingen veckohandling idag, Kalle är på Gotland med Majas lag. Av nån outgrundlig anledning tillhör Gotland våran serie så tjejerna åkte dit igår kväll för att spela match idag. Alltså får jag en dag hemma i pyjamas. Skönt. Då kan jag gå här och plocka i lugn och ro utan att behöva avbryta för att åka iväg. Jag handlar det mest nödvändiga i morgon när vi ska hämta matkassen. Det som är mest akut är mjölk och ris, resten kan vänta en vecka.

Seriemys med världens mest rädda katt
(Visited 42 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com