Advertisements

Igår tog jag bussen till Tuna Park och mötte upp lillebror. Vi gick till Telenorbutiken och jag fick äntligen lägga händerna på min nya mobil. Sen gick vi till Espressohouse för en fika, det är tradition att vi gör. Både lillebror och jag har rätt fullt upp så det händer väldigt sällan att vi har tid med en fika, nu kan jag inte minnas sist vi gjorde det. När vi var klara hann jag precis med bussen, annars hade jag fått vänta ett bra tag, och kunde åka hem.

Hemma slängde jag mig direkt i soffan med serier. Fanns saker hemma jag borde ha gjort, men det fick vänta tills idag. Istället fixade jag ordning mobilen, det brukar ta sin lilla tid. Få ner alla appar, få alla appar på sin plats på startskärmen osv. Jag måste beställa ett skal också. Det har alltid följt med ett men inte den här gången. Googlade lite snabbt och det fanns hur många som helst i alla möjliga prisklasser.

Resten av kvällen blev lugn. Jag pratade lite med mamsen i telefon sen låg jag och kollade serier. Nu blev jag klar med serien jag höll på med så nu måste jag komma fram till vilken av alla jag har liggandes jag ska kolla nu. Jag kröp i säng med en bok rätt tidigt, men fastnade i boken som alltid och klockan blev mer än jag tänkt innan jag släckte och somnade.

Idag vaknade jag med huvudvärk. När jag ska storstäda. Men badrummet får vänta eftersom lysröret gav upp igår kväll. Så på måndag ska Kalle hjälpa mig att byta, jag är för kort haha. Det blir ingen veckohandling idag, Kalle är på Gotland med Majas lag. Av nån outgrundlig anledning tillhör Gotland våran serie så tjejerna åkte dit igår kväll för att spela match idag. Alltså får jag en dag hemma i pyjamas. Skönt. Då kan jag gå här och plocka i lugn och ro utan att behöva avbryta för att åka iväg. Jag handlar det mest nödvändiga i morgon när vi ska hämta matkassen. Det som är mest akut är mjölk och ris, resten kan vänta en vecka.

Seriemys med världens mest rädda katt

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.