"> Game day -

Game day

Fy vilken lång vecka det har varit. Men jag har varit så snäll så på jobbet. Varje dag har jag erbjudit mig att ta fakturorna, trots att det inte är min vecka. Våran andra administrativa assistent har tyckt att jag är så snäll så som avlastat henne  men jag har ju bara velat slippa avregistreringar. 🙂 Jag har varit expert på att komma på saker att göra utöver avregistreringar så jag har nog inte gjort mer än 25 st på hela veckan, brukar göra 20-40 st på en dag. Men jag är så trött på avregistreringar så jag bara vill kräkas så fort jag öppnar arkivskåpet.

Idag kunde jag ha sovit till halv nio, men vaknade självklart innan klockan åtta. Hade jag inte behövt gå upp strax efter hade jag somnat om men nu klev jag upp och startade kaffet istället. Maja har match idag så ingen lång sovmorgon här inte. Och jag som har varit så trött hela veckan. Men i morgon ska jag sova. Gud vad jag längtar tills påskveckan när jag är ledig.

Förutom att åka på match blir det väl hyfsat lugnt. Ska bädda rent och tvätta tänkte jag. Leo ska få städa vardagsrummet, han har brett ut sig rejält där. Det ligger strumpor i soffan, skräp på bordet och lite smått och gott. Och han är så stor så jag tänker inte gå och plocka efter honom längre. Jag ska försöka få Maja att titta på ett avsnitt Gilmore Girls ikväll också efter maten tänkte jag. Hon är ju i stort sett aldrig hemma så när hon är det vill jag passa på att umgås med henne så mycket det bara går.

Hur man slipper undan avregistreringar
(Visited 14 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com