Advertisements

Matchen igår gick inte alls bra, de fick storstryk. Men det var kul att se Maja våga skjuta mer nu än hon gjorde förut. Efter matchen åkte vi och lämnade av trollen sen åkte vi och veckohandlade. När vi var klara följde Kalle med upp på en kaffe. Vi kom fram till att ingen av oss orkade laga mat så Burger King fick det bli. Sen lämnade Kalle av oss här hemma. Maja och jag kollade ett avsnitt Gilmore Girls sen ville Leo ha tvn för att kolla på nånting som gick, så då lade jag mig i sängen och kollade serier. När jag hade kollat ikapp blev det boken istället. Tills klockan var alldeles för mycket.

Idag blir det lugnt, en dag i pyjamasbyxor. De händer inte så ofta på helgerna eftersom det alltid finns nånting att göra då. Jag har egentligen massor jag borde göra idag, men det får vänta tills påsklovsveckan när jag är ledig. Jag har helt enkelt ingen energi fortfarande. Jag vet inte vad som tagit åt mig. Jag äter min pollenmedicin, och alla andra mediciner, som en duktig flicka så det kan det inte vara. Jag tror att jag helt enkelt bara behöver lite ledighet. En veckas jobb kvar sen är jag ledig en vecka och då ska hemmet få sig en rejäl omgång.

När man inte orkar bry sig om att hemmet är kaos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.