Advertisements

Fy fan vilken vecka det varit. Lång och jävlig och jag har varit så trött. Därför kändes det så skönt att smita ifrån jobbet redan klockan två igår och veta att nu har jag semester! Drygt en veckas ledigt där jag bara kan återhämta mig! Som jag har längtat de här sista veckorna.

Jag firade min semester med pizza, mys med katt och serier. När jag hade kollat fem avsnitt kände jag mig trött så då blev det sängen och boken istället, jag somnade redan innan midnatt. Och sov enda till klockan nio i morse utan ett enda uppvak. Det är ovanligt, men väldigt skönt.

Kommer upp i morse och bloggen funkar inte, får fel på https när jag ska logga in. Lyckas efter mycket om och men logga in, då går det inte att skriva nåt. Hör av mig till Rasmus som kollar certifikatet och allt ser ut som det ska. Ringer Binero, de startar om allt och heureka nu funkar det som det ska.

Idag blir det först och främst en powerwalk efter att jag druckit upp kaffet. Går hellre 7 km (min gamla runda) än står på crosstrainern motsvarande antal steg. Lilith har inte orkat träna, har inte orkat nånting som ni vet, och resultatet av det är att jag har växt ur tre kjolar och två par byxor. Nu är det dags att göra nånting åt det. När jag är hemma kan jag gå en powerwalk och när jag jobbar kan jag ställa mig på crosstrainern 20 minuter när jag kommit hem. Det blir så bra så.

När jag kommer hem ska jag sätta igång med en storstädning. Lilith har inte orkat det, inte orkat nånting mer än det nödvändiga, så stora delar av hemmet är kaos. Så nu är det dags att ta itu med det. All sömn jag fick inatt, och vetskapen om att jag har semester en vecka har gett mig lite energi som jag ska passa på att använda.

Så här firar vi semestern

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.