Advertisements

Åhå vad duktig Lilith var igår. Först blev det en powerwalk på 7 km sen blev det storstädning här hemma. Nu är allt gjort förutom dammsugningen som jag ska ta idag. Sen har jag sparat små projekt jag ska ta under min semestervecka. Man kan ju inte bara ligga på soffan. Jag kan i alla fall inte det, då blir jag galen och rastlös.

Efter att jag blev klar med städningen blev det en dusch och herre jösses så skönt det var. När jag säger storstäda så menar jag verkligen storstäda, svetten rann och jag hade varit ute med tre påsar med skräp jag fick ihop. Så den där duschen var välbehövlig.

Sen blev det soffan och serier, just för tillfället håller jag på att titta igenom Supernatural, den har mest blivit liggandes och jag har nu över en säsong att kolla ikapp. Efter några avsnitt var det bra så och jag kröp ner i sängen med en bok.

Jag har vaknat några gånger i natt, som alltid. När jag vaknade vid halv nio kände jag direkt att jag inte skulle kunna somna om så det var bara att gå upp och sätta på kaffet. Idag blir det ytterligare en powerwalk sen ska jag och Kalle åka iväg till Ica Maxi och veckohandla.

Idag fyller min skrutta 15 år! Hur fan gick det till? Hon var ju sju år nyss. Och nu är hon 15. Vi firar henne nästa helg, på påskafton av alla dagar, eftersom trollen är hos K den här helgen. Vi är inte så mycket för påsk i den här familjen så när Maja ville fira på lördagen så får hon fira på lördagen. Några kan inte komma då, vilket inte är så konstigt, så de kommer en annan dag. Så hon får fira flera dagar.

Grattis på födelsedagen stumpan. Jag älskar dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.