Advertisements

Duktiga Lilith som skulle dammsuga igår, blev det gjort kanske? Nej då, klart det inte blev. Jag får ta det idag efter kaffet istället. Däremot gick jag min powerwalk på 7 km och så veckohandlade jag. På väg tillbaka efter att ha handlat stannade vi vid American Pizza och köpte med mat, Kalle och jag. Vi käkade, låg i soffan en stund och sen var vi så uttråkade att vi gav oss ut med bilen en timma. När vi var klara släppte Kalle av mig och jag kollade serier ett tag, Supernatural, och sen blev det sängen med en bok.

Jag har vaknat några gånger inatt, som alltid, och vid halv tio klev jag upp. Gud så skönt med semester och få sova ut! Idag ska jag fixa naglarna så jag hinner inte med min powerwalk så istället går jag till och från stan, det bör väl bli ca 6 km så det blir nästan lika långt. Så det och dammsuga står på dagsplaneringen. Sen vid fem ska jag hämta matkassen så tills dess behöver jag ha gjort plats för allt i kylen men det går nog rätt fort, det brukar göra det.

Till kvällen blir det serier igen, måste ju få tiden att gå när inte trollen är hemma. Men i morgon kommer de äntligen hem igen. Vilket påminner mig om att jag ska köpa Majas sista present när jag är nere på stan, och slå in dem. Hoppas att hon blir nöjd bara.

Känslan av semester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.