Advertisements

Eftersom jag inte skulle hinna med nån powerwalk igår så gick jag ner på stan istället, lite drygt 3 km i alla fall. Var nere i god tid så jag hann köpa Majas present också, som inte alls blev det jag hade tänkt köpa. Det jag hade tänkt köpa hade de inte. 🙁 Så jag fick improvisera men blev inte nöjd. Får ge henne bättre saker till jul haha. Sen var det dags att fixa naglarna. Jag hade tur den här gången också och fick den unga killen, han är superduktig och jag blev väldigt nöjd. Efteråt gick jag till Subway och köpte med mig en macka och så tog jag en promenad hem också så fick ihop drygt 6 km totalt. Subway och powerwalk, balans i livet kallas det. 🙂

Hemma sen blev det att vänta på Kalle så vi kunde åka och hämta matkassen. Sen packade jag in allt och satte mig bekvämt i soffan och kollade lite serier. Jag hade sovit riktigt illa så redan fram emot klockan sex började jag att gäspa så tårarna rann så klockan var nog inte mer än senast åtta när jag kröp ner i sängen med en bok. Somnade väl runt elva tror jag.

Idag kommer äntligen trollen hem! Så jag måste slå in Majas presenter för det har jag inte gjort än. Om jag kan hitta tejpen som alltid får fötter och försvinner iväg. Sen ska jag hinna med en powerwalk också. Funderar på om jag ska ta och organisera skafferiet när jag ändå är igång. Just nu är det totalt kaos där och man hittar ingenting. Misstänker att det finns en hel del tomma kartonger som tar upp plats vi behöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.