Advertisements

Gud så skönt att få hem mina troll igen! Leo kom hem först, Maja skulle till fritidsgården. Så Leo och jag passade på att kolla två avsnitt av Pretty Little Liars i väntan på att Maja skulle komma hem. Till middag undrade Leo om han fick äta nudlar. Mamman i huset hatar ju att laga mat så jag sa ja direkt och Leo tyckte typ att jag var världens bästa mamma. 😀 Win-win helt enkelt. Resten av kvällen låg vi i soffan alla tre och Maja och jag spelade Evil Apples. Tyvärr är det borta ifrån Google Play men om man googlar kan man ladda ner det ifrån en annan sida. Gillar man Cards against humanity rekommenderar jag det starkt.

Jag vet inte varför men av nån dum anledning bestämde sig min kropp att jag hade sovit färdigt kvart över sju. Jag höll inte med men att somna om var omöjligt så det var bara att gå upp och sätta igång kaffet. Då betyder det att jag kan ge mig ut på min powerwalk hyfsat tidigt och därför borde jag ha både tid och ork till att organisera skafferiet idag. Det är så fullt att torrvarorna från matkassen i måndags har jag inte ens ställt in än, de ligger kvar i påsen. Så det behövs verkligen göras.

Idag tänkte jag att Maja skulle få laga mat, hon är ju inte hemma på i morgon så då får vi ta det idag istället. Inte för att jag klagar över det. Maja däremot lär nog göra det. 🙂 Sen ska jag försöka övertyga henne om att vi ska kolla ett avsnitt av Gilmore Girls tillsammans. Dock tveksamt till om hon går med på det men man kan ju alltid försöka. Hon har ju aldrig tid med sånt nu för tiden.

Morgon tillsammans med Världens mest rädda katt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.