Duktiga Lilith

En fördel med att vakna tidigt är att man hinner vara rätt effektiv, trots att man är lite trögstartad. Jag satt med morgonkaffet i två timmar, sen var det dags att dra på sig träningskläderna och ge sig ut på 7 km igen. Jag tror att det börjar att ge resultat för träningstajtsen sitter lösare i midjan nu. Duktiga Lilith!

När jag kom hem tvättade jag två maskiner med tvätt, bland annat Majas Harry Potter-sängkläder hon fick när hon fyllde. Sen var det dags att ge sig på skafferiet. Som tur är hade jag kusinen i telefon som sällskap, det är alltid lättare att göra såna tråkiga saker när man har nån att prata med. Det tog sin lilla tid, och jag fick ihop två pappkassar med bara skräp, men hjälp vad bra det blev. Nu har jag till och med massor med plats över. När det blev dags för middag kunde jag bara slappa eftersom det var Majas tur att laga mat. Älskar de dagarna.

Kvällen blev lugn. Kollade lite serier, spelade Evil Apples (som jag tror är tillbaka på google play) och sen blev det sängen med en bok rätt tidigt. Eftersom jag vaknade kvart över sju typ så var jag lite småtrött. Gick och lade mig hyfsat tidigt och somnade rätt fort.

Vilket självklart gjorde att jag vaknade tidigt idag, kvart över åtta. Bara att kliva upp och sätta på kaffet. Men då hinner jag det jag ska hinna idag också. Efter kaffet blir det mina 7 km så klart och sen när Kalle slutat jobbet ska vi åka och handla. Vi ska ju fira Maja i helgen så finns inte så mycket tid till att handla på då, och måste ändå handla fika idag, så då tar vi veckohandlingen också när vi ändå är igång.

Ikväll har Maja Ung Vänster och sen ska hon sova hos Kalle så Leo och jag får en myskväll ihop. Han ville ha sallad till middag, så hemkörning it is. Sallad till Leo och en pizza till mig. Det var det där med balans i livet. 😀 Så ska vi kolla på ett avsnitt av Pretty Little Liars medans vi käkar. Jag skulle misstänka, med tanke på när jag vaknade, att jag kommer att vara lite småtrött ikväll så det blir nog sängen med boken rätt tidigt.

När träningen ger resultat
(Visited 17 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com