Advertisements

Igår var jag duktig och gick min powerwalk som vanligt. Men finns det egentligen nåt tråkigare än att röra på sig? Jag tänker inte hymla, utan jag tycker det är så sjukt tråkigt. Jag är av naturen lat och trivs bäst när jag får ligga i soffan och ha det bra. Och just därför är det extra viktigt att röra på sig, annars blir jag ju rund som en boll. När jag kom hem tog jag städningen så det enda som är kvar idag är att dammsuga. Jag tog såna där roliga ställen som i sopskåpet och lite annat smått och gott som man behöver göra mellan varven.

Jag bjöd Kalle på mat, och sen kollade hela familjen på Deadpool 2. Den var bra, men jag tycker att ettan var bättre. När filmen var slut åkte Kalle hem och jag kollade lite serier innan jag kröp ner under täcket med boken. Somnade inte så sent, men tillräckligt sent för att räkna ut att om jag sov mina vanliga timmar skulle jag få lite sovmorgon.

Vilket jag inte fick, jag vaknade klockan fem. Låg och vände och vred på mig, och slumrade till i ca 20 minuter, sen gav jag upp och klev upp och satte på kaffet. Fördelen med att vakna tidigt är att jag hinner med en powerwalk idag också, vilket jag inte trodde.

Idag är det påskafton, och för en gångs skull när jag har barnen slipper jag fira påsk. Maja ville fira sin födelsedag idag så fira it is. Ingen av oss är speciellt mycket för att åka iväg och fira påsk så jag är bara glad över att hon ville fira idag. Men eftersom det är påsk kan inte så många komma, vilket vi har full förståelse för. Rasmus och JO firade henne förra söndagen, mamsen kommer i morgon, lillebror jobbar, kusinen är upptagen så idag blir det bara pappa och Kalle som kommer. Något Maja är fullt nöjd med. Hon är lite som sin mamma och gillar inte för mycket folk för långa stunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.